Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
Colectie CELINEcu ce va laudati?
Started by
hidden_ego
, Jun 10 2005 03:19 AM
Posted 16 June 2005 - 10:39 AM
Posted 17 June 2005 - 10:35 AM
DjCeline, on Jun 16 2005, 11:39 AM, said:
si eu
Posted 21 June 2005 - 10:32 AM
Posted 21 June 2005 - 12:15 PM
unicorn, on Jun 22 2005, 05:32 AM, said:
Ti-o trimit eu pe mail.
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Faire partir le noir, disparaître le temps
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 25 June 2005 - 08:12 AM
Salut
Sa vedem ce am eu:
1.Un poster si peste 600 de poze
2.My story, my dream electric
3.22 de casete incepand cu Incognito pana la Miracle(dintre care 2 piratate:Ce`est pour vivre din 1995 si Les premiers annes 1995, si A new day in Las Vegas copiat pe caseta)
4.97 de videoclipuri originale incepand cu Fais que tu voudrai prin Lolita pana la Ma nouvelle france.Si nu am numai 2 clipuri cu ea:Voices that care si What can I give?(le are cineva?); si am 154 de melodii cantate live:ca de pilda River deep mountain high, When I need love, If I could etc.
5.3 compilatii
6.33 de buc. de casete video
-am 12 concerte:En concert,Live a Winter Garden,The colour of my love,Live a Australia, Live a Montreal, Au couer du stade, Live a Paris, Concertul Milenar , ultimul din 1999.12.31 de la montreal, 2 bucati de Divas 98,02, am un concert mini ANDHC din Spania si Opening Las Vegas
-am 12 TV Specials:Incognito, Dion ch Plamondon, D`eux, Theese are the sp. times, And so this is Xmas, ANDHC, 1 F 4 T de 2 ori(verziunea scurta si lunga), de 2 ori One year one heart, Unison
-am 21 Making Of(printre care FIY, LTAL, 1F4T, SSDA, Here there everywhere, CONtre nature, Ma nouvelle france, TCOML etc.)
-am 105 de interwiewuri printre care: 8 Tonight show, 7 Oprah[si di Las Vegas], 2 Larry King, 3 Celine`s Special de 2-2 ore, am toate emisiunile despre inaugurarea Air Canada, am 4 comerciale Chryslers, am reclamele parfumurilor Celine Dion, notes am mariajul lui Celine si Rene, am Top Of the pops Special, am emisiunea order du Canada din 1997, am La fureur,am 24 de emisiuni cu Miracle printre care si Making Of The book and album Miracle, am TheStory of Celine
7.Am filmul Des fleur sur la nege , The nanny, Touchd by angel
8.Am Oscar 93,98,99 am Grammy 93,97,99,98,02, Billboard 03, am Adisque 1998
9.Mai am vreo 73 de emisiuni diverse mai lungi, mai scurte.
Cam atat.Si cam peste 1 lune, 2 luni o sa am 10 casete din anii 80.Daca are cineva nevoie de ele, sa ma anunte, si fac rost si pt. el.
Cam atat
Bye
Sa vedem ce am eu:
3.22 de casete incepand cu Incognito pana la Miracle(dintre care 2 piratate:Ce`est pour vivre din 1995 si Les premiers annes 1995, si A new day in Las Vegas copiat pe caseta)
4.97 de videoclipuri originale incepand cu Fais que tu voudrai prin Lolita pana la Ma nouvelle france.Si nu am numai 2 clipuri cu ea:Voices that care si What can I give?(le are cineva?); si am 154 de melodii cantate live:ca de pilda River deep mountain high, When I need love, If I could etc.
5.3 compilatii
-am 12 concerte:En concert,Live a Winter Garden,The colour of my love,Live a Australia, Live a Montreal, Au couer du stade, Live a Paris, Concertul Milenar , ultimul din 1999.12.31 de la montreal, 2 bucati de Divas 98,02, am un concert mini ANDHC din Spania si Opening Las Vegas
-am 12 TV Specials:Incognito, Dion ch Plamondon, D`eux, Theese are the sp. times, And so this is Xmas, ANDHC, 1 F 4 T de 2 ori(verziunea scurta si lunga), de 2 ori One year one heart, Unison
-am 21 Making Of(printre care FIY, LTAL, 1F4T, SSDA, Here there everywhere, CONtre nature, Ma nouvelle france, TCOML etc.)
-am 105 de interwiewuri printre care: 8 Tonight show, 7 Oprah[si di Las Vegas], 2 Larry King, 3 Celine`s Special de 2-2 ore, am toate emisiunile despre inaugurarea Air Canada, am 4 comerciale Chryslers, am reclamele parfumurilor Celine Dion, notes am mariajul lui Celine si Rene, am Top Of the pops Special, am emisiunea order du Canada din 1997, am La fureur,am 24 de emisiuni cu Miracle printre care si Making Of The book and album Miracle, am TheStory of Celine
Cam atat.Si cam peste 1 lune, 2 luni o sa am 10 casete din anii 80.Daca are cineva nevoie de ele, sa ma anunte, si fac rost si pt. el.
Cam atat
Posted 25 June 2005 - 10:14 AM
unicorn, on Jun 26 2005, 03:12 AM, said:
Salut
Sa vedem ce am eu:
5.3 compilatii
Cam atat
Bye
Sa vedem ce am eu:
5.3 compilatii
Cam atat
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 25 June 2005 - 11:11 AM
unicorn, on Jun 26 2005, 03:12 AM, said:
Salut
Sa vedem ce am eu:
5.3 compilatii
Cam atat
Bye
Sa vedem ce am eu:
5.3 compilatii
Cam atat
m-am razgandit!
sa vad ce primesc si eu.
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 26 June 2005 - 05:36 AM
Pe caseta video nu-i bun?Fiindca n-am DVD decat player
Si daca-i bun mai ai loc 50 de minute, fiindca filmul are 3 ore si 10 minute.
Posted 26 June 2005 - 09:48 AM
unicorn, on Jun 27 2005, 12:36 AM, said:
Pe caseta video nu-i bun?Fiindca n-am DVD decat player
Ti-o trimit eu? Sau ai tu?
Mersi anticipat!
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 26 June 2005 - 09:55 AM
~Lady~, on Jun 10 2005, 02:11 PM, said:
Originalul "live in Las vegas" din Amsterdam cu tot cu DVD....
Pe care l-am pierdut weekendul impreuna cu mobilul, un Cd cu riverdance, cheile d la casa si banii
Posted 26 June 2005 - 10:00 AM
Posted 26 June 2005 - 12:13 PM
~Lady~, on Jun 27 2005, 04:55 AM, said:
~Lady~, on Jun 10 2005, 02:11 PM, said:
Originalul "live in Las vegas" din Amsterdam cu tot cu DVD....
Pe care l-am pierdut weekendul impreuna cu mobilul, un Cd cu riverdance, cheile d la casa si banii
esti sigura ca nu-l gasesti?
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 26 June 2005 - 01:00 PM
nu cred ca am cum...mi-am lasat poseta la un restaurant si mi-am dat sama peste 1 h, m-am intors, dar nimeni nu stia nimik. nu are nici un rost sa merg la politie, ca dak le-a luat cineva nu mai da inapoi. si nici nu e restaurant din zona. fac 1 h cu masina....
Posted 27 June 2005 - 12:48 PM
~Lady~, on Jun 27 2005, 08:00 AM, said:
nu cred ca am cum...mi-am lasat poseta la un restaurant si mi-am dat sama peste 1 h, m-am intors, dar nimeni nu stia nimik. nu are nici un rost sa merg la politie, ca dak le-a luat cineva nu mai da inapoi. si nici nu e restaurant din zona. fac 1 h cu masina....
very, very, VERY SORRY!!!!!!!!!!!!!!!
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 29 June 2005 - 01:36 AM
fara suparare fetelor insa nu mai postati offtopic.
Pt Teo...stiu ca mesajul e vechi ca nu am mai intrat de mult insa eu am zis sa vii tu la mine cu ele sa le encodam impreuna nu sa mi le lasi mie.
Pt Teo...stiu ca mesajul e vechi ca nu am mai intrat de mult insa eu am zis sa vii tu la mine cu ele sa le encodam impreuna nu sa mi le lasi mie.
Posted 29 June 2005 - 10:50 AM
celindi, on Jun 29 2005, 10:36 AM, said:
fara suparare fetelor insa nu mai postati offtopic.
Posted 01 July 2005 - 12:22 PM
si mai bine...ca al meu si asa e vechi si ramolit.
insa nu cred ca o sa mai fiu in buc in august. eu termin scoala de soferi pe 21 iulie si nu cred ca mai stau mult in buc dupa asta. examenul il dau cand incepe scoala in septembrie.
insa nu cred ca o sa mai fiu in buc in august. eu termin scoala de soferi pe 21 iulie si nu cred ca mai stau mult in buc dupa asta. examenul il dau cand incepe scoala in septembrie.
Posted 18 August 2005 - 09:08 AM
aici e lista mea:
Videoclipuri
I drove all night
My heart will go on
It's all coming back to me now(versiunea lunga si scurta)
Have you ever been in love
That's the way it is
Beauty and the beast
Trear her like a lady
Goodbye
Because you loved me
The reason
One heart
A new day has come
All by myself
Think twice
If you asked me to
Love can move mountains
Water from the moon
Pour que tu m'aimes encore
Zora sourit
Falling into you
Tell him
Immortality(versiunea care NU e in studio)
I'm alive(versiunea internationala)
Only one road
Call the man(la fel ca Je sais pas si Next plane out)
Misled
The power of love
I'm your angel(ambele versiuni)
The first time ever I saw your face
Je t'aime encore
You&I
Tout l'or des hommes
When I fall in love
Sous le vent(si am si varianta cand Celine e insarcinata
)
Any other way
Can't live with you,can't live without you(calitate f proasta din pacate
)
Contre nature
On ne change pas
Live
If walls could talk
I want you to need me
Then you look at me
Ziggy(varianta in franceza)
Je danse dans ma tete
DVD-uri
The colour of my love
Live a Paris
Au coeur du stade
All the way...a decade of song
Miracle
Concerte
Divas 1998
Divas 2002
Millennium
ma apuca ameteala...
ALTELE
Celine a tout prix
Behind the music(da nu tot)
Time line
Grammy 2002,1992(Celine prezinta)
Graines de star
Celine!
Celine Reveals
Celine Revealed
Rise&Rise of Celine
Driven
TV Moments
All access: viva diva(e si Celine pe acolo)
WMA 2004-Diamant award
These are special times
Celine in Las Vegas:Opening night live
So this is Christmas
Touched by an angel
Making of ANDHC(clip+album)
D'eux TV Special
Lancement de Dion chante Plamondon
La fureur de Celine au centre molson
La soiree exceptionnelle(cantecele pe care le canta)
Late show with David Letterman 2002
Oscar 1998(My heart will go on)
Oprah la Celine in Vegas
Rockefeller Plaza NY
A&E Biography
Celine la Ellen Degeneres 17 dec 2004,10 mai 2005
MTV Diary
Celine la Regis and Kelly 18 oct 2004
Celine la Rosie O'Donnell Show 1997
Plus vite que la musique
Star Systeme
The Wayne Brady Show
The story of Celine Dion
Oprah-Miracle
Sunday Morning
Grammy-Dance with my father
ABC-One heart
Extra History Live
Vivement Dimanche
Miracle interview GNT
Jay Leno-ISSW
Oprah birthday
FrequenStar(din pacate nu am tot
)
TV Special 1f&4t
Live 8
un concert din germania
Making of Ma Nouvelle France
sper ca nu am uitat ceva..se poate
Videoclipuri
I drove all night
My heart will go on
It's all coming back to me now(versiunea lunga si scurta)
Have you ever been in love
That's the way it is
Beauty and the beast
Trear her like a lady
Goodbye
Because you loved me
The reason
One heart
A new day has come
All by myself
Think twice
If you asked me to
Love can move mountains
Water from the moon
Pour que tu m'aimes encore
Zora sourit
Falling into you
Tell him
Immortality(versiunea care NU e in studio)
I'm alive(versiunea internationala)
Only one road
Call the man(la fel ca Je sais pas si Next plane out)
Misled
The power of love
I'm your angel(ambele versiuni)
The first time ever I saw your face
Je t'aime encore
You&I
Tout l'or des hommes
When I fall in love
Sous le vent(si am si varianta cand Celine e insarcinata
Any other way
Can't live with you,can't live without you(calitate f proasta din pacate
Contre nature
On ne change pas
Live
If walls could talk
I want you to need me
Then you look at me
Ziggy(varianta in franceza)
Je danse dans ma tete
DVD-uri
The colour of my love
Live a Paris
Au coeur du stade
All the way...a decade of song
Miracle
Concerte
Divas 1998
Divas 2002
Millennium
ALTELE
Celine a tout prix
Behind the music(da nu tot)
Time line
Grammy 2002,1992(Celine prezinta)
Graines de star
Celine!
Celine Reveals
Celine Revealed
Rise&Rise of Celine
Driven
TV Moments
All access: viva diva(e si Celine pe acolo)
WMA 2004-Diamant award
These are special times
Celine in Las Vegas:Opening night live
So this is Christmas
Touched by an angel
Making of ANDHC(clip+album)
D'eux TV Special
Lancement de Dion chante Plamondon
La fureur de Celine au centre molson
La soiree exceptionnelle(cantecele pe care le canta)
Late show with David Letterman 2002
Oscar 1998(My heart will go on)
Oprah la Celine in Vegas
Rockefeller Plaza NY
A&E Biography
Celine la Ellen Degeneres 17 dec 2004,10 mai 2005
MTV Diary
Celine la Regis and Kelly 18 oct 2004
Celine la Rosie O'Donnell Show 1997
Plus vite que la musique
Star Systeme
The Wayne Brady Show
The story of Celine Dion
Oprah-Miracle
Sunday Morning
Grammy-Dance with my father
ABC-One heart
Extra History Live
Vivement Dimanche
Miracle interview GNT
Jay Leno-ISSW
Oprah birthday
FrequenStar(din pacate nu am tot
TV Special 1f&4t
Live 8
un concert din germania
Making of Ma Nouvelle France
sper ca nu am uitat ceva..se poate
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 18 August 2005 - 09:10 AM
daca are careva Celine la Oprah cand a cantat Vole si era si familia ei..va rog faceti o fapta buna si puneti-l pe forum!
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 18 August 2005 - 10:26 AM
Am 5 Oprah, printre care si cu Vole, din 1996
E cel mai bun Oprah cu Celine
E cel mai bun Oprah cu Celine
Posted 22 August 2005 - 10:38 AM
Hi
M-am gandit sa-mi trimit si eu lista mea
o sa aiba vreo 35 de parti, sa incepem cu
PRIMA PARTE
The power of love
If u asked nme to
Misled
Beauty and the b(Memphis)
Because u loved me(Memphis)
It`s all coming(scurt)
LCMM
To love u more(Memphis)]
My heart will go opn
I`m your angel
Thats the way
If walls could talk
The first time(TVSpecil)
All the way(TVSpecial)
Then u look at me
I want u to need me
Live
It`s all coming(lung)
ANDHC(rdaio edit)
I`m alive(international)
I`m alive (stuart L 2)
ANDHC(album edit)]
Have u ever(Divas03)
U shoulk me all night(divas02)
I cant help(divas02)
I`m alive (divas)
ANDHC(divas)
I`m alive(divas)
S`ill sifisait-Celine a tout prix
PQTME_celine a tout prix]
Ten days/Tomber-A tout prix
L`envie d`aimer-duett a tout prix
LTAL-montaj
Goodbyes-a tout prix
I`m your angel-VH1
Threat her like a lady-clip
Telln him-clip
FIY-clip
Immortality
PQTME-(daca nu mentionez linga piesa nimic, inseasmna ca e cl;ip)
HYEBIL
Je tamine encore
IHYTILY-pavarotti(montaj)
Call the man
Water from the moon-version1
The reason
Tout lor des hommes
This is Xmas
U&I
I drove all night
Goodbyes
One heart
Zora sourit
Only one road
Beacause u loved me
All by myself
Think twice
M-am gandit sa-mi trimit si eu lista mea
o sa aiba vreo 35 de parti, sa incepem cu
PRIMA PARTE
The power of love
If u asked nme to
Misled
Beauty and the b(Memphis)
Because u loved me(Memphis)
It`s all coming(scurt)
LCMM
To love u more(Memphis)]
My heart will go opn
I`m your angel
Thats the way
If walls could talk
The first time(TVSpecil)
All the way(TVSpecial)
Then u look at me
I want u to need me
Live
It`s all coming(lung)
ANDHC(rdaio edit)
I`m alive(international)
I`m alive (stuart L 2)
ANDHC(album edit)]
Have u ever(Divas03)
U shoulk me all night(divas02)
I cant help(divas02)
I`m alive (divas)
ANDHC(divas)
I`m alive(divas)
S`ill sifisait-Celine a tout prix
PQTME_celine a tout prix]
Ten days/Tomber-A tout prix
L`envie d`aimer-duett a tout prix
LTAL-montaj
Goodbyes-a tout prix
I`m your angel-VH1
Threat her like a lady-clip
Telln him-clip
FIY-clip
Immortality
PQTME-(daca nu mentionez linga piesa nimic, inseasmna ca e cl;ip)
HYEBIL
Je tamine encore
IHYTILY-pavarotti(montaj)
Call the man
Water from the moon-version1
The reason
Tout lor des hommes
This is Xmas
U&I
I drove all night
Goodbyes
One heart
Zora sourit
Only one road
Beacause u loved me
All by myself
Think twice
Posted 24 August 2005 - 01:14 PM
Unicorn...ai 15 min sa iti editezi mesjaul dupa ce l-ai postat. Daca ai postat 2 mesaje unul dupa altul la un interval mai mic decat acesta se numeste double-posting si nu este admis. Inainte de a posta al doilea mesaj te rog asigura-te daca mai este sau nu butonul EDIT
Posted 29 August 2005 - 12:37 PM
Partea a doua
CASETA 2:
Videouri Top of the pop:
2 My heart will
Im your angel
Thats the way
ANDHC
Im alive
One heart
+
River deep m h-Divas
My heart-divas
The reason-divas
U`ve got a friend-divas
U make me feel like a woman-divas
All by myself-grammy
Because u loved me-oscar
The prayer-oscar
I finally found someone-oscar
My heart will go on-oscar
The prayer-grammy
My heart will -Final Fantasy
To love u more-Final Fantasy
+
I fill 4 types-emisiunea lunga(sant de 2 feluri)
Bingolotto
CASETA 3:
CLIPURI
Over the rainbow
Somewhere
Cabaret
What I did for love
Up where we belong-live
Ne me partez pas sans moi de 2 ori, clip si live Eurovision
Jours de fievre
Cant live with u cant...
Ziggy-english
Calling u-live
Beauty and the b-clip
Delivre moi-Live at Winter garden
Have a heart ----------//-------
Knock on wood-Taratata
La bas-Enfoires
PQTME-WMA 96
Because u loved me-clip
FIY-Xena montaj
All by myself de 2 ori(rare clip si originalul)
Call the man-WMA 97
quand on na que lamour-duett Mauranne
LCMM-Unicef
Immortality de 3 ori-live, TOTP,Studio
My heat will de 2 ori-live, Unicef
Blue xmas-fara imagine
The power of love -montaj
My heart will-Larry King 02
I met an angel on xmas day
Thats the way-billboard 99
MHWGO-fara imagine
Live-cu defecte
God bless America-Telethon
Sous le vent de 2 ori, fara imagine, live at Bercy
The prayer-Chidrens day(Josh Groban)
Thats the way -----------//-----------
Petite vie
Arent they children
Medley Star Academy
Im alive
ANDHC
I surrender-fara imagine
The greatest reword de 2 ori-live
Ton fils
Goodbyes_Childrens day
Ten days-tomber-bercy
God bless A-Super bowl
Goodbyes-TOTP
HYEBIL-Today show
Tout lor des h-clip
HUEBIL-Las Vegas
S`ill sufisait-Metrostar
Contre nature-clip
U&i-clip
Il etais en tube-despre MHWGO, documentar
I have to dream-sfarsitul filmului, dar e melodia
Do u hear what i hear
O holy night-TATST TV Special
LTAL ----------//-------------
CASETA 4:
If there was any de 2 ori
Where does my heart beat know de 3 ori, originale toate
The last to know
Unison
Des mots qui sonnent
Je dans dans ma tet
Ziggy-france
Lamour existe encore
Nothin broken
Next plane out
When I fall in l
Je sais pas
I hate u then i love u-Pavarotti friends
On ne change pas
SSD-clip
The power of dream-live at olimpia 96
Sous le vent-clip
God bless A-clip
+
1 Fille 4 types -scurta
One year, one heart 04
vilagsztarok Frideikusszal-eisiune maghiara
CASETA 2:
Videouri Top of the pop:
2 My heart will
Im your angel
Thats the way
ANDHC
Im alive
One heart
+
River deep m h-Divas
My heart-divas
The reason-divas
U`ve got a friend-divas
U make me feel like a woman-divas
All by myself-grammy
Because u loved me-oscar
The prayer-oscar
I finally found someone-oscar
My heart will go on-oscar
The prayer-grammy
My heart will -Final Fantasy
To love u more-Final Fantasy
+
I fill 4 types-emisiunea lunga(sant de 2 feluri)
Bingolotto
CASETA 3:
CLIPURI
Over the rainbow
Somewhere
Cabaret
What I did for love
Up where we belong-live
Ne me partez pas sans moi de 2 ori, clip si live Eurovision
Jours de fievre
Cant live with u cant...
Ziggy-english
Calling u-live
Beauty and the b-clip
Delivre moi-Live at Winter garden
Have a heart ----------//-------
Knock on wood-Taratata
La bas-Enfoires
PQTME-WMA 96
Because u loved me-clip
FIY-Xena montaj
All by myself de 2 ori(rare clip si originalul)
Call the man-WMA 97
quand on na que lamour-duett Mauranne
LCMM-Unicef
Immortality de 3 ori-live, TOTP,Studio
My heat will de 2 ori-live, Unicef
Blue xmas-fara imagine
The power of love -montaj
My heart will-Larry King 02
I met an angel on xmas day
Thats the way-billboard 99
MHWGO-fara imagine
Live-cu defecte
God bless America-Telethon
Sous le vent de 2 ori, fara imagine, live at Bercy
The prayer-Chidrens day(Josh Groban)
Thats the way -----------//-----------
Petite vie
Arent they children
Medley Star Academy
Im alive
ANDHC
I surrender-fara imagine
The greatest reword de 2 ori-live
Ton fils
Goodbyes_Childrens day
Ten days-tomber-bercy
God bless A-Super bowl
Goodbyes-TOTP
HYEBIL-Today show
Tout lor des h-clip
HUEBIL-Las Vegas
S`ill sufisait-Metrostar
Contre nature-clip
U&i-clip
Il etais en tube-despre MHWGO, documentar
I have to dream-sfarsitul filmului, dar e melodia
Do u hear what i hear
O holy night-TATST TV Special
LTAL ----------//-------------
CASETA 4:
If there was any de 2 ori
Where does my heart beat know de 3 ori, originale toate
The last to know
Unison
Des mots qui sonnent
Je dans dans ma tet
Ziggy-france
Lamour existe encore
Nothin broken
Next plane out
When I fall in l
Je sais pas
I hate u then i love u-Pavarotti friends
On ne change pas
SSD-clip
The power of dream-live at olimpia 96
Sous le vent-clip
God bless A-clip
+
1 Fille 4 types -scurta
One year, one heart 04
vilagsztarok Frideikusszal-eisiune maghiara
Posted 02 September 2005 - 11:11 AM
Urmatoarele parti:
CASETA 5
Je danse dans de 2 ori-hommage, telethon
Lamour exiset de 2 ori-capitol du quebec, telethon
Imagine-jay leno
LCMM de 3 ori-Footbal;l can., live, jay leno
If u asked de 2 ori-jay leno, regis k
Beauty and the b de 3 ori-oscar,Jay lenoi, AMA
water from the-vers 2
the power of the lo-karaoke
PQTME-clip
les derniers ser-LAP
its all coming-pop up v
because u loved-WMA
river deep m h de 2 ori-LAP,LA memphis
all by de 3 ori-live, live, klip live
immoprtality-klip live
when I nedd u-parlons damour
blue xmas-jay leno
and so this is xmas
MHWGO-montaj
thats the way de 2 ori-Bambi, live
Live de 2 ori-live, clip
sous le vant de 2 ori-clip, studio
lamour exisate encore-adisque
PQTME-klip
Im alive de 4 ori
ANDHC-the wiew
MHWGO-women rock
Dance with my f-grammy
U sholuk me all night-divas
I surrender-escaflowne animatie
je taime encore-clip
if i could-telethon
Ma nouvelle fr-clip
You&I-clip
in small some way de 2 ori-anderson, telethon
CASETA 6:
Mamandion-dans ma camera
girls just want to have fun
papa dont preach
ne me plaignes pas
hommage felix lecrix
listen to the magic man-clip
cant we try-live duet
comme une couer froid-live
delivre moi-clip
lolita-c
partot je te voix-c
selemant qu`un aventure-c
fais que tu voudrais-c
if there was-c
tournage0je dans dfans ma tet
ziggy-karaoke
ITWAOW-dave show
beauty&beast-oprah 96, disney day
did u give enough love-c
WFTM-vers 2
le blues du businessman-adisque
the xmas song-Good morning america
le petite vie
ten days-la fureur
you&i-Making of
anderson with im alive&MHWGO
quand les hommes vivront damour-live
+
Miracle reportages
Entertainment tonight
CD extre
Miracle flash
salut bonjours Miracle
Punkt 6&9 Miracle
Miracle SBS Nertherland
Radio canada iracle
rene parle Miracle
Toate videourile cu lansarea Air Canada
Celine revealed
P.S.Unele emisiuni cu Miracle n-au sonor deloc:((
CASETA 7:
behind close doors
VH1 unbeat int
NBC today 987
tapis rouge+dans une autre monde
barbara walters 99
wetten das+the first time
jay leno+at last
CNN interju de 3 ori
david letterman 02
best of celine int.
larry king 02
oprah 98
op[rah 03
WMA 04
CASETA 8:
regis kelly+if u asked
oscar 92+b&b
jay leno de 3 ori-cu my heart, all the way, pqtme
LAP-backstage cu destin
Oprah 99, 97
Adisq-gala, Terre, Medley
Good morning America int.
Des O connor show
Tapis rouge de 2 ori+ALL THE WAY, THATS THE WAY
domnika
wetten das de 2 ori-ANDHC,MHWGO
CBS Sunday Morning
Insider
WMA04
CASETA 9:
e
n concert'
incognito TVspecial
Live a winter garden
live a australia
all the way tvs
sneak prewiew of l v
CASETA 10:
vivemant dimanche de 2 ori
the nanny
touiched by angel
oscar98
grammy 97,98,02
pop gallery
fanatic
MTV diary
D disegn
music hall
VH1 to one
fan du celine de 2 ori
hart in atkie
Celine notes reklam
Aktiv-emisiune magh
miracle album promo-TvK lumea
CASETA 5
Je danse dans de 2 ori-hommage, telethon
Lamour exiset de 2 ori-capitol du quebec, telethon
Imagine-jay leno
LCMM de 3 ori-Footbal;l can., live, jay leno
If u asked de 2 ori-jay leno, regis k
Beauty and the b de 3 ori-oscar,Jay lenoi, AMA
water from the-vers 2
the power of the lo-karaoke
PQTME-clip
les derniers ser-LAP
its all coming-pop up v
because u loved-WMA
river deep m h de 2 ori-LAP,LA memphis
all by de 3 ori-live, live, klip live
immoprtality-klip live
when I nedd u-parlons damour
blue xmas-jay leno
and so this is xmas
MHWGO-montaj
thats the way de 2 ori-Bambi, live
Live de 2 ori-live, clip
sous le vant de 2 ori-clip, studio
lamour exisate encore-adisque
PQTME-klip
Im alive de 4 ori
ANDHC-the wiew
MHWGO-women rock
Dance with my f-grammy
U sholuk me all night-divas
I surrender-escaflowne animatie
je taime encore-clip
if i could-telethon
Ma nouvelle fr-clip
You&I-clip
in small some way de 2 ori-anderson, telethon
CASETA 6:
Mamandion-dans ma camera
girls just want to have fun
papa dont preach
ne me plaignes pas
hommage felix lecrix
listen to the magic man-clip
cant we try-live duet
comme une couer froid-live
delivre moi-clip
lolita-c
partot je te voix-c
selemant qu`un aventure-c
fais que tu voudrais-c
if there was-c
tournage0je dans dfans ma tet
ziggy-karaoke
ITWAOW-dave show
beauty&beast-oprah 96, disney day
did u give enough love-c
WFTM-vers 2
le blues du businessman-adisque
the xmas song-Good morning america
le petite vie
ten days-la fureur
you&i-Making of
anderson with im alive&MHWGO
quand les hommes vivront damour-live
+
Miracle reportages
Entertainment tonight
CD extre
Miracle flash
salut bonjours Miracle
Punkt 6&9 Miracle
Miracle SBS Nertherland
Radio canada iracle
rene parle Miracle
Toate videourile cu lansarea Air Canada
Celine revealed
P.S.Unele emisiuni cu Miracle n-au sonor deloc:((
CASETA 7:
behind close doors
VH1 unbeat int
NBC today 987
tapis rouge+dans une autre monde
barbara walters 99
wetten das+the first time
jay leno+at last
CNN interju de 3 ori
david letterman 02
best of celine int.
larry king 02
oprah 98
op[rah 03
WMA 04
CASETA 8:
regis kelly+if u asked
oscar 92+b&b
jay leno de 3 ori-cu my heart, all the way, pqtme
LAP-backstage cu destin
Oprah 99, 97
Adisq-gala, Terre, Medley
Good morning America int.
Des O connor show
Tapis rouge de 2 ori+ALL THE WAY, THATS THE WAY
domnika
wetten das de 2 ori-ANDHC,MHWGO
CBS Sunday Morning
Insider
WMA04
CASETA 9:
e
n concert'
incognito TVspecial
Live a winter garden
live a australia
all the way tvs
sneak prewiew of l v
CASETA 10:
vivemant dimanche de 2 ori
the nanny
touiched by angel
oscar98
grammy 97,98,02
pop gallery
fanatic
MTV diary
D disegn
music hall
VH1 to one
fan du celine de 2 ori
hart in atkie
Celine notes reklam
Aktiv-emisiune magh
miracle album promo-TvK lumea
Posted 06 February 2006 - 08:44 AM
Sa va spun ce am eu cu Celine Dion.
In materie de DVD:
1.Live A Paris
2.All The Way...A Decade Of Song And Video
3.On Ne Change Pas
*toate 3 originale
In materie de CD-uri:
1.Miracle
2.A new day...Live In Las Vegas (1CD + 1DVD)
3.Dion Chante Plamondon
4.On Ne Change Pas Edition Deluxe (2CD + 1DVD)
5.On Ne Change Pas L'Integrale (3CD + 1DVD)
6.One Heart
7.Falling Into You
8.The Colour Of My Love
9.D'eux
10.Unison
11.Celine Dion
12.Au Coeur Du Stade
13.S'il Suffisait D'aimer
14.A New Day Has Come
15.For You (O compilatie oficiala lansata in Europa prin anii '90)
16.These Are Special Times
17.Let's Talk About Love
*le am pe toate pe CD-uri originale, dar nu din Romania ci din UK si Belgia.
Am si o droaie de casete originale :"One heart", "Let's Talk About Love", "Miracle","D'eux" etc etc.....
In materie de carti am:
1.For Keeps (SUPERBA)
2.Miracle ( 180 pag +CD + DVD)
Am vreo 2 giga cu videoclipuri, reportaje, interviuri, vreo 3 giga cu mp3-uri de pe albume, mp3-uri rare si vreo 300 de mega cu poze....Nu-i prea mult totusi.
In total am 6,02 giga cu Celine....Albumul pe care il veau este "A L'Olympia"....nu l-am gasit pe nicaieri....
In materie de DVD:
1.Live A Paris
2.All The Way...A Decade Of Song And Video
3.On Ne Change Pas
*toate 3 originale
In materie de CD-uri:
1.Miracle
2.A new day...Live In Las Vegas (1CD + 1DVD)
3.Dion Chante Plamondon
4.On Ne Change Pas Edition Deluxe (2CD + 1DVD)
5.On Ne Change Pas L'Integrale (3CD + 1DVD)
6.One Heart
7.Falling Into You
8.The Colour Of My Love
9.D'eux
10.Unison
11.Celine Dion
12.Au Coeur Du Stade
13.S'il Suffisait D'aimer
14.A New Day Has Come
15.For You (O compilatie oficiala lansata in Europa prin anii '90)
16.These Are Special Times
17.Let's Talk About Love
*le am pe toate pe CD-uri originale, dar nu din Romania ci din UK si Belgia.
Am si o droaie de casete originale :"One heart", "Let's Talk About Love", "Miracle","D'eux" etc etc.....
In materie de carti am:
1.For Keeps (SUPERBA)
2.Miracle ( 180 pag +CD + DVD)
Am vreo 2 giga cu videoclipuri, reportaje, interviuri, vreo 3 giga cu mp3-uri de pe albume, mp3-uri rare si vreo 300 de mega cu poze....Nu-i prea mult totusi.
In total am 6,02 giga cu Celine....Albumul pe care il veau este "A L'Olympia"....nu l-am gasit pe nicaieri....
Posted 06 February 2006 - 02:47 PM
Posted 01 March 2006 - 11:02 AM
buna dragilor!ce sa va spun...am in jur la 2500 de poze,multe videoclipuri,dar bineinteles k imi doresc mult mai multe...mai trebuie sa mananc mult k sa le am pe toate
...mai am ceva interviuri,concerte,mp3-uri,postere,casete si cam atata...poate mai am,dar nu imi vine in minte acuma...si un tricou cu o poza de ai ei...dar mai vreau
Posted 15 March 2006 - 10:02 AM
Pai... eu am toata discografia post-1989 pe CD-uri si casete originale, majoritatea aduse de afara, o gramada de raritati in mp3, toata discografie pre-1989 in mp3... si o colectie de fotografii cu Celine despre care se cam zvoneste ca ar fi intre cele mai mari din lume - sunt in jur de 25.000 si ocupa peste un GB...
Dar cel mai drag obiect din colectie este un poster urias promo la "Belong", dintre cele ce impanzeau Bucurestiul... iubitul meu Chris l-a luat pentru mine in seara de Craciun chiar din Romana, chiar de sub nasul patrulei de poloitie
Acum asteptam sa ne mutam "la casa noastra" ca sa il punem pe perete - pretty soon@
Dar cel mai drag obiect din colectie este un poster urias promo la "Belong", dintre cele ce impanzeau Bucurestiul... iubitul meu Chris l-a luat pentru mine in seara de Craciun chiar din Romana, chiar de sub nasul patrulei de poloitie
Acum asteptam sa ne mutam "la casa noastra" ca sa il punem pe perete - pretty soon@
Celine Challenge :: Over 10.000 beautiful pictures of our diva!
http://celinedion.ev....ro/coppermine/
http://celinedion.ev....ro/coppermine/
Posted 15 March 2006 - 10:33 AM
songbird, on Mar 15 2006, 06:02 PM, said:
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage