Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
Celine pe atomic???
Started by
celindi
, Apr 20 2005 11:04 AM
Posted 23 April 2005 - 12:17 PM
deci eu cred k m6music face parte din lantzul m6 si este post separat, la fel ca mtv si mtv base sua mtv hits... ganditzi-va ca exista si vh2, parte a lantzului mtv-vh1...iar noi nu-l prindem...

Posted 23 April 2005 - 01:02 PM
Renunt la voi, daca nu vreti sa ma credeti
Sunt diferite! Sunt din acelasi trust, da sunt canale diferite!
Posted 24 April 2005 - 01:15 AM
Teodora, on Apr 23 2005, 10:02 PM, said:
Renunt la voi, daca nu vreti sa ma credeti
Sunt diferite! Sunt din acelasi trust, da sunt canale diferite!
my point exactly!!!

Posted 25 April 2005 - 02:44 PM
Tocmai a fost reclama de la "Miracle" pe atomic
Posted 26 April 2005 - 03:36 AM
desi noi cei din Republica Moldova avem acces la foarte putine posturi TV din Romania, in 2003, atomik a promovat destul de intens idan. De doi ani, de Craciun, Acasa TV include in program "Thse are the special times", iar la PRO tv si la Acasa am vazut reclama la parfumul CD. CIt despre PRO TV Chisinau, au difuzat un reportaj despre lansarea parfumukui Belong.
Posted 26 April 2005 - 01:46 PM
OMG!!! si protv bucuresti ce asteapta? invitatie speciala????
apropo Oleg, bine ai venit
apropo Oleg, bine ai venit

Posted 27 April 2005 - 01:31 AM
Oleg, on Apr 26 2005, 11:36 AM, said:
desi noi cei din Republica Moldova avem acces la foarte putine posturi TV din Romania, in 2003, atomik a promovat destul de intens idan. De doi ani, de Craciun, Acasa TV include in program "Thse are the special times", iar la PRO tv si la Acasa am vazut reclama la parfumul CD. CIt despre PRO TV Chisinau, au difuzat un reportaj despre lansarea parfumukui Belong.
Sal oleg si bine ai venit,nu cred ca am mai 'chatuit' pana cum.
Imi pare rau sa au aud ca desi sunteti atat de aproape de Romania si maia les sunteti romani aveti acces la tv romanesti atat de putin-ar trebui sa protestati
Posted 27 April 2005 - 04:44 AM
Sal oleg si bine ai venit,nu cred ca am mai 'chatuit' pana cum.
Imi pare rau sa au aud ca desi sunteti atat de aproape de Romania si maia les sunteti romani aveti acces la tv romanesti atat de putin-ar trebui sa protestati
[right]<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]
Intr-o tara cu un regim comunist, in care limba rusa e pusa in capul mesei, protestele sunt in van. Am participat dintotdeauna la protestele organizate de opozitia democrata (cu oritentare pro - romaneasca), care ! a votat un presedinte comunist acum citeva sapatamini!!!! Stiu ca trebuie sa ne cerem dreprurile, dar este imposibil, or chiar si posturile TV autohtone si independente care promovreaza romanismul sunt sortite pieirii!
[right]<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]
Intr-o tara cu un regim comunist, in care limba rusa e pusa in capul mesei, protestele sunt in van. Am participat dintotdeauna la protestele organizate de opozitia democrata (cu oritentare pro - romaneasca), care ! a votat un presedinte comunist acum citeva sapatamini!!!! Stiu ca trebuie sa ne cerem dreprurile, dar este imposibil, or chiar si posturile TV autohtone si independente care promovreaza romanismul sunt sortite pieirii!
Posted 05 May 2005 - 09:09 AM
sal!! si eu am vazut reclama si e super!!! m6music e un post separat de m6.face parte din acelasi pachet de programe.acum s-a extins....mai exista si m6music rock si m6music black. stiu pt ca le prind pe satelit.
Posted 05 May 2005 - 11:27 AM
Posted 05 May 2005 - 01:52 PM
ralu, on May 5 2005, 06:09 PM, said:
sal!! si eu am vazut reclama si e super!!! m6music e un post separat de m6.face parte din acelasi pachet de programe.acum s-a extins....mai exista si m6music rock si m6music black. stiu pt ca le prind pe satelit. 
Posted 06 May 2005 - 12:36 AM
ralu, on May 5 2005, 10:09 AM, said:
Inca o Raluca ?
Te asteptam sa te prezinti , e un topic special pt asta
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top