Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
'Sous le vent' in romana
Posted 06 December 2005 - 08:56 AM
Posted 06 December 2005 - 10:37 AM
Edited by raluca, 06 December 2005 - 10:41 AM.
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Faire partir le noir, disparaître le temps
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 10 December 2005 - 03:37 AM
Posted 10 December 2005 - 10:09 AM
adik tradusa si atat?
mel e aceiasi?
pai asta e furt scumpilor....dk nu este numita cover sau sa se mentioneze sursa...plus sa aiba acord....asa e furt.
Posted 10 December 2005 - 11:02 AM
mie personal melodia nu prea-mi place...nu-mi plac versurile traduse....iar vocea loredanei nu prea merge cu melodia...nush...nu e..suficient de calda ca a lui Celine...
in ceea ce priveste videoul...la faza cand aia doi face dragoste mi se pare putin inspirata din idan...poate sunt eu mai...paraonica..

Posted 11 December 2005 - 09:30 AM
Dk am urat faptul ca Miki si Pepe au facul mel aia....de asta nu am ce zice!!!
Nu au decat sa fure manelisti...sau chiar ceilalti artisti sa fure ce vor....dar nu pe Celine!!!!
De ce sa fiu magulita?
Ca le-a placut mel? So what????
Pot macar sa spuna ca e cover (chiar dk nu au cerut voie) macar sa stie lumea....ca altfel numai ei stiu cui a apartinut.
Toti (in afara de putinii fani Celine informati din Ro) or sa creada ca e mel orginala. Eu Iubesc mel aia .
Ce boi!
Posted 11 December 2005 - 12:20 PM
Posted 11 December 2005 - 12:23 PM
Posted 11 December 2005 - 02:13 PM
Nu ma deranja dk adaptau o mel cunoscuta....adik sa dtie lumea...ca Miki si Pepe (eu nu am auzit ca ar fi cumparat drepturile dar ma rog..). Insa cum Sous Le Vent nu e cunoscuta eu cred ca ii doare undeva de drepturi...si cum Sony e mai ocupat sa spioneze forumurile nici ca o sa observe vreodata.
Posted 11 December 2005 - 02:14 PM
Posted 11 December 2005 - 02:32 PM
Edited by dark_angel, 11 December 2005 - 02:37 PM.
Posted 11 December 2005 - 02:46 PM
Adik la o mel muncesc atatia oameni: cel care scrie versurile, mel, inregistrarea in studio se face cu atatia oameni cu atata munca....
Iar asta vin...iau mel...schimba 2 versuri....inregistreaza la un calc de acasa...un pic de calc...si gata mel!!!
I mean ce naiba!!
Dk Vic si Bellamy sunt suparati ca le-au fost furate vidurile....de asta ce sa mai zic????
Posted 12 December 2005 - 02:58 AM
Posted 12 December 2005 - 05:27 AM
Posted 12 December 2005 - 07:17 AM
Alexa, on Dec 11 2005, 08:23 PM, said:
POFTIM?????????????????????????????????????
celindi, on Dec 11 2005, 10:14 PM, said:
am eu mel...o sa uploadez pt voi
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 12 December 2005 - 08:13 AM
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 12 December 2005 - 12:29 PM
spuneti-va parerea si dupa ce o ascultati, ok?
Posted 12 December 2005 - 02:52 PM
O URASC!!!
si tipul ala cat se screme sa sune la Garou....dar fata de vocea puternica a lui Garou asta parca e o furnicutza.
Posted 12 December 2005 - 03:05 PM
Posted 12 December 2005 - 04:56 PM
Eu am auzit melul si nu pot spune ca nu imi place , mi se pare interesant ca lumea de pe la noi incepe sa cashte ochii catre artishtii adevaratzi.
Daca e sau nu furt nu aveti de unde sa stiti.Pt ca la televizor nu o sa vedeti niciodata scris cover sau cine a cantat primul melodia respectiva (cum nici la coverurile lui Celine nu ati vazut treaba asta).Numai pe album sau pe single se poate observa lucrul asta si nici unul dintre voi nu s-a uitat dupa asa ceva . Asa ca ia luati-o mai ushor.
Eu tot incerc de cand am auzit de aparitia melului sa vad videoclipul si nu am reushit.Intr-o dimineatza m-am trezit brusc auzind-o pt ca mama care era in cealata camera daduse tare melul de pe Atomic dar pana m-am dezmeticit deja videoclipul ajunsese la final. Totusi mi s-a parut si mie ca are ceva in comun cu IDAN.
Una peste alta melodia asta a trezit un pic la viatza fanii Celine din Romania.Asta bineintzles in afara de faptul ca mai toate orashele mari sunt impanzite cu reclame imense cu Belong
Si da , intr-adevar l-am auzit pe nea Vali Vijelie zicand ca si-a dat seama ce doreshte publicul din afara , astfel a ajuns la concluzia ca Titanicul merge f bine pe o manea ; l-am auzit chiar fredonand . Am ras cu lacrimi cred ca juma de ora . Iar in ceea ce priveshte Titanicu cred ca daca nu se ciocnea de iceberg sigur se scufunda daca dadea nas in nas cu Vijelia.
Apropos de manelishti , am vazut reluarea de la Carcotashi duminica si am auzit alta chestie simpatica rau. Cica : Gutza , manelistul fara ....
Si ca postul meu sa fie simetric sa revin la faza cu furatul care oricum e foarte la moda (asta nu inseamna neaparat ca Loredana cu Eric au furat-o) dar ce pretentie avem de la amaratii de romanshi cand ditamai Madonna face ce vrea cu pasaje din melodiile celor de la ABBA. Daca nu era super bucata aia din Gimme Gimme Gimme (a man after midnight) se ducea de rapa scartzaiala aia de melodie.
Asa ca aveti grija pe cine copiatzi ca in ziua de azi e greu sa fii original
Am plecat la nani , Dussss de vaaaannnnnntttttttt
Edited by raluchi, 12 December 2005 - 05:00 PM.
Posted 13 December 2005 - 02:04 AM
Poate discutam asta la offtopic.
Mie imi place Abba ff mult....nu la fel ca Celine dar oricum...si nici asta nu am acceptat...stii insa care e problema? Toata lumea stie mel de la abba si faza a fost mediatizata....dk luau o mel cunoscuta nu era nimik (dk te gandesti toate coverurile lui Celine sunt mel f cunoscute) ca stia lumea cine o canta...insa de Sous le Vent nu a auzit nimeni (cel putin la noi)
Posted 13 December 2005 - 05:08 AM
Posted 13 December 2005 - 07:26 AM
Iar loredana...sa nu mai zic nimik....s-a prostit de tot in ultima vreme.
Si cum am mai zis...nu era asa de rau dk luau o mel cunoscuta ca lumea sa stie cine o canta...
Posted 13 December 2005 - 10:16 AM
raluchi, on Dec 13 2005, 12:56 AM, said:
pai da la sfarsit cand fac aia dragoste e ca si in IDAN...
Apropos de manelishti , am vazut reluarea de la Carcotashi duminica si am auzit alta chestie simpatica rau. Cica : Gutza , manelistul fara ....
oooo da!
Edited by raluca, 13 December 2005 - 10:18 AM.
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 13 December 2005 - 03:45 PM
Uni colege ii place Celine destul de mult , nu asa fan maniac ca noi , dar oricum , si stia Sous le vent.
Ea impreuna cu sorsa au vazut video de la Dus de vant si colega asta a mea ii explica lu sorsa ca nici nu se compara cu originalul si a 2a zi i-a trimis Sous le vent
Si uite asa lumea face cunostintza cu The Master in mai multe ipostaze nu doar mhwgo si pqtme
Eu pot doar sa ma bucur
Si inca o chestie . Atunci cand cineva ii canta lui Celine melodiile in nici un caz nu face ca Celine sa iasa prost din asta , ci din contra . Din ce in ce mai mult iese in evidentza diferentza de clasa , ceea ce e un punct in plus pt ea.
Priviti partea plina a paharului
Posted 14 December 2005 - 11:57 AM
oricum...e bine ca macar au ales o melodie frumoasa

Posted 14 December 2005 - 01:16 PM
de unde sa stie lumea ca mel e cantata de celine cand sous le vent nici macar nu e pe vre-un album de al ei?
Dk lumea ar sti normal ca ar fi bine (ma rog...nu f bine, dar oricum) poate unii chiar ar fi tentati sa asculte originalul (ca mine acum
Posted 14 December 2005 - 02:41 PM
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 14 December 2005 - 04:51 PM
celindi, on Dec 14 2005, 09:16 PM, said:
de unde sa stie lumea ca mel e cantata de celine cand sous le vent nici macar nu e pe vre-un album de al ei?
Dk lumea ar sti normal ca ar fi bine (ma rog...nu f bine, dar oricum) poate unii chiar ar fi tentati sa asculte originalul (ca mine acum
Sous le vent se afla pe noul ei album On ne change pas
Vai si de abia astept sa il comand
Asa ca cel putin vecinii mei vor afla vrand, nevrand de mel
Posted 15 December 2005 - 11:45 AM
raluchi, on Dec 15 2005, 12:51 AM, said:
celindi, on Dec 14 2005, 09:16 PM, said:
Sous le vent se afla pe noul ei album On ne change pas
Vai si de abia astept sa il comand
Asa ca cel putin vecinii mei vor afla vrand, nevrand de mel
Edited by raluca, 15 December 2005 - 11:55 AM.
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In