Jump to content

Welcome to Celine Dion Forum

Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
  • Click here to become a member!

'Sous le vent' in romana

• Please log in to reply
48 replies to this topic

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
    • Member ID: 2,234
  • 723 posts
  • Local time: 01:06 AM
  • Skin: Celine 2016
  • Country: Romania
  • Born: 1983
wow!!! nici acum nu-mi vine sa cred... tocmai am vazut ceva care m-a socat, dar m-a si flatat putin... eric si loredana - dus de vant, adik varianta romaneasca a melodiei 'sous le vent'.... a vazut cineva videoclipul? avand in vedere ca o canta loredana, ma asteptam sa fie ceva mai misto versiunea... in fine, dati-va cu parerea :)

raluca

raluca

mais qui peut dire qu'il peut vivre sans amour, qui?

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
    • Member ID: 2,456
  • 3,231 posts
  • Local time: 12:06 AM
  • Country: romania
  • Born: 1989
ce pot sa spun...prima data cand am auzit de melodie nu mi-a venit sa cred...am vazut videoclipul dar nu-mi place...in schimb melodia mi se pare dragutza...insa faptu ca o canta loredana...mie nu imi place femeia aia....si vocea ei cu cea a lui eric parca nu se potriveste asa bine...nici nu se compara cu Sous le vent :wub: iar vocea lui Celine cu cea a lui Garou se armonizeaza si ei chiar simt melodia...Dus de vant ma cam lasa rece :msn-tongue:

Edited by raluca, 06 December 2005 - 10:41 AM.

J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Faire partir le noir, disparaître le temps
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...

Posted Image
Posted Image

View all Bucharest events at Eventful

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
  • 723 posts
Ai dreptate, nici mie nu mi se pare ca se potrivesc vocile! Ascultand melodia a doua oara, mi-am dat seama ca nu-mi place mai deloc... :( In fine.... macar au ales o melodie a iubitei noastre Celine!  :D

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 413
  • 1,360 posts
  • Born: 1987
versiunea in romana???????
adik tradusa si atat?
mel e aceiasi?
pai asta e furt scumpilor....dk nu este numita cover sau sa se mentioneze sursa...plus sa aiba acord....asa e furt.
Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image                                                       Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

DjCeline

DjCeline

unintended

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,144
  • 2,435 posts
  • Born: 1988
e furt...dar totusi suntem in romania...
mie personal melodia nu prea-mi place...nu-mi plac versurile traduse....iar vocea loredanei nu prea merge cu melodia...nush...nu e..suficient de calda ca a lui Celine...
in ceea ce priveste videoul...la faza cand aia doi face dragoste mi se pare putin inspirata din idan...poate sunt eu mai...paraonica..  :laughing:  .dar asa mi se pare :glare:
Posted Image

Posted Image Posted Image

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
what????????
Dk am urat faptul ca Miki si Pepe au facul mel aia....de asta nu am ce zice!!!
Nu au decat sa fure manelisti...sau chiar ceilalti artisti sa fure ce vor....dar nu pe Celine!!!!
De ce sa fiu magulita?
Ca le-a placut mel? So what????
Pot macar sa spuna ca e cover (chiar dk nu au cerut voie) macar sa stie lumea....ca altfel numai ei stiu cui a apartinut.
Toti (in afara de putinii fani Celine informati din Ro) or sa creada ca e mel orginala. Eu Iubesc mel aia .
Ce boi!
Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image                                                       Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
  • 723 posts
mie logic mi s-ar parea sa fie cover... adik cu drepturi platite si restul, pt ca asa a zis si miki ca s-a intamplat cu no me ames... mai ales ca partea cantata de eric este identica cu cea a lui garou, adik in fr...inca un motiv sa cred ca e cover, albumul poarta numele melodiei... Oricum, asta e ceva ce sper, pt ca asa cum s-a zis, melodia nu este cunoscuta in Romania, pt ca n-a fost difuzata decat pe tv5, sau cel putin acolo am vz eu

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
  • 723 posts
am uitat sa mentionez, doaamne, ce poate fi mai grav decat atat: vali vijelie cantand My heart will go on, varianta MANEAaa :sick:

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
La aia nu ma astept de la nimik. Au cantat la ProTV imnul romaniei!!!
Nu ma deranja dk adaptau o mel cunoscuta....adik sa dtie lumea...ca Miki si Pepe (eu nu am auzit ca ar fi cumparat drepturile dar ma rog..). Insa cum Sous Le Vent nu e cunoscuta eu cred ca ii doare undeva de drepturi...si cum Sony e mai ocupat sa spioneze forumurile nici ca o sa observe vreodata.
Posted Image

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
Ah....dk poate cineva sa il inregistreze sau l-ati gasit pe undeva va rog anuntati-ma si pe mine ca sunt curioasa....desi mai mult ca sigur ma enervez mai rau.
Posted Image

dark_angel

dark_angel

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,591
  • 1,529 posts
  • Local time: 06:06 PM
eu n-am auzit mel...si nici nu cred ca vreau...nu-s curioasa fiindca nu-mi place loredana....dar vb andreei e furt...ce aiurea...macar de scoteau o versiune k lumea..adik dak o cantau altii ca loredana... :sick:

Edited by dark_angel, 11 December 2005 - 02:37 PM.

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
nu conteaza cine o fura...tot furt e!
Adik la o mel muncesc atatia oameni: cel care scrie versurile, mel, inregistrarea in studio se face cu atatia oameni cu atata munca....
Iar asta vin...iau mel...schimba 2 versuri....inregistreaza la un calc de acasa...un pic de calc...si gata mel!!!
I mean ce naiba!!
Dk Vic si Bellamy sunt suparati ca le-au fost furate vidurile....de asta ce sa mai zic????
Posted Image

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
  • 723 posts
Da, o sa caut melodia... poate o sa gasesc si videoclipul.. ce-ar mai fi?? Oricum va anunt

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
videoclipul nu ma intereseaza...sau seamana si ala?
Posted Image

raluca

raluca

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,231 posts

Alexa, on Dec 11 2005, 08:23 PM, said:

am uitat sa mentionez, doaamne, ce poate fi mai grav decat atat: vali vijelie cantand My heart will go on, varianta MANEAaa :sick:

<{POST_SNAPBACK}>

POFTIM????????????????????????????????????? :o  :o  :o  :shocking:  :shocking:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: E INADMISIBIL!!!!!!!!! :angry:  :angry2:

celindi, on Dec 11 2005, 10:14 PM, said:

Ah....dk poate cineva sa il inregistreze sau l-ati gasit pe undeva va rog anuntati-ma si pe mine ca sunt curioasa....desi mai mult ca sigur ma enervez mai rau.

<{POST_SNAPBACK}>

am eu mel...o sa uploadez pt voi :msn-tongue:
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...

Posted Image
Posted Image

raluca

raluca

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,231 posts
http://s44.yousendit...J12XQVLL9EXC1C8

:bye1:
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...

Posted Image
Posted Image

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
  • 723 posts
ok! ms Raluca! Nu mai trebuie s-o caut acum....
spuneti-va parerea si dupa ce o ascultati, ok?  :xmas_dry:

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
dumnezeule!! mai bine nu o ascultam!
O URASC!!!
si tipul ala cat se screme sa sune la Garou....dar fata de vocea puternica a lui Garou asta parca e o furnicutza.
Posted Image

dark_angel

dark_angel

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,591
  • 1,529 posts
  • Local time: 06:06 PM
:sick: nasol rau!.... :sick:  :sick: mare gresala am facut cand am ascultat mel..... :sick:

raluchi

raluchi

Celine Enthusiast

• Members
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,689
  • 1,160 posts
  • Born: 1981
Deci mey copii pot spune ca sunteti simpatici rau cum va aprindeti voi aici
Eu am auzit melul si nu pot spune ca nu imi place , mi se pare interesant ca lumea de pe la noi incepe sa cashte ochii catre artishtii adevaratzi.
Daca e sau nu furt nu aveti de unde sa stiti.Pt ca la televizor nu o sa vedeti niciodata scris cover sau cine a cantat primul melodia respectiva (cum nici la coverurile lui Celine nu ati vazut treaba asta).Numai pe album sau pe single se poate observa lucrul asta si nici unul dintre voi nu s-a uitat dupa asa ceva . Asa ca ia luati-o mai ushor.
Eu tot incerc de cand am auzit de aparitia melului sa vad videoclipul si nu am reushit.Intr-o dimineatza m-am trezit brusc auzind-o pt ca mama care era in cealata camera daduse tare melul de pe Atomic dar pana m-am dezmeticit deja videoclipul ajunsese la final. Totusi mi s-a parut si mie ca are ceva in comun cu IDAN.  :lmao: Daca o vedeam si pe Loredana dand cu pumnul in piept chiar era copie  :thumbsup2:
Una peste alta melodia asta a trezit un pic la viatza fanii Celine din Romania.Asta bineintzles in afara de faptul ca mai toate orashele mari sunt impanzite cu reclame imense cu Belong  :clap:

Si da , intr-adevar l-am auzit pe nea Vali Vijelie zicand ca si-a dat seama ce doreshte publicul din afara , astfel a ajuns la concluzia ca Titanicul merge f bine pe o manea ; l-am auzit chiar fredonand . Am ras cu lacrimi cred ca juma de ora . Iar in ceea ce priveshte Titanicu cred ca daca nu se ciocnea de iceberg sigur se scufunda daca dadea nas in nas cu Vijelia.

Apropos de manelishti , am vazut reluarea de la Carcotashi duminica si am auzit alta chestie simpatica rau. Cica : Gutza , manelistul fara ....  :lmao: Banuiesc ca intuiti cu ce rimeaza

Si ca postul meu sa fie simetric sa revin la faza cu furatul care oricum e foarte la moda (asta nu inseamna neaparat ca Loredana cu Eric au furat-o) dar ce pretentie avem de la amaratii de romanshi cand ditamai Madonna face ce vrea cu pasaje din melodiile celor de la ABBA. Daca nu era super bucata aia din Gimme Gimme Gimme (a man after midnight) se ducea de rapa scartzaiala aia de melodie.

Asa ca aveti grija pe cine copiatzi ca in ziua de azi e greu sa fii original  :msn-tongue:  Numai JJG reusheshte de fiecare data  :in_love:

Am plecat la nani , Dussss de vaaaannnnnntttttttt  :xmas_biggrin:

Edited by raluchi, 12 December 2005 - 05:00 PM.

Posted Image

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
Nu am zis ca imi convine ce face Madonna.
Poate discutam asta la offtopic.
Mie imi place Abba ff mult....nu la fel ca Celine dar oricum...si nici asta nu am acceptat...stii insa care e problema? Toata lumea stie mel de la abba si faza a fost mediatizata....dk luau o mel cunoscuta nu era nimik (dk te gandesti toate coverurile lui Celine sunt mel f cunoscute) ca stia lumea cine o canta...insa de Sous le Vent nu a auzit nimeni (cel putin la noi)
Posted Image

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
  • 723 posts
Raluchi, ai tu dreptate ca ne aprindem... dar fiind fani Celine, melodia cantata de Celine, e ceva normal... Sigur si fanii Abba sau Marc Anthony sau etc,,, au avut aceeasi reactie cand au ascultat  cover-urile! Eu una nu pot sa zic ca-s total impotriva, numai ca nu-mi place ce-au facut din superbul duet! Eric canta destul de fals, iar Loredana, avand o voce destul de misto (mie imi plac melodiile ei vechi.. ca Buna seara ... de ex) , ma asteptam sa fie ceva mult mai aproape de varianta originala... in fine... poate totusi gasesc videoclipul

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
Eric se chinuie sa sune ca Garou. Nu l-am auzit in alte mel insa asa e.
Iar loredana...sa nu mai zic nimik....s-a prostit de tot in ultima vreme.
Si cum am mai zis...nu era asa de rau dk luau o mel cunoscuta ca lumea sa stie cine o canta...
Posted Image

raluca

raluca

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,231 posts

raluchi, on Dec 13 2005, 12:56 AM, said:

Eu tot incerc de cand am auzit de aparitia melului sa vad videoclipul si nu am reushit.Intr-o dimineatza m-am trezit brusc auzind-o pt ca mama care era in cealata camera daduse tare melul de pe Atomic dar pana m-am dezmeticit deja videoclipul ajunsese la final. Totusi mi s-a parut si mie ca are ceva in comun cu IDAN.  :lmao:

<{POST_SNAPBACK}>

pai da la sfarsit cand fac aia dragoste e ca si in IDAN...

Si da , intr-adevar l-am auzit pe nea Vali Vijelie zicand ca si-a dat seama ce doreshte publicul din afara , astfel a ajuns la concluzia ca Titanicul merge f bine pe o manea ; l-am auzit chiar fredonand . Am ras cu lacrimi cred ca juma de ora . Iar in ceea ce priveshte Titanicu cred ca daca nu se ciocnea de iceberg sigur se scufunda daca dadea nas in nas cu Vijelia.

Apropos de manelishti , am vazut reluarea de la Carcotashi duminica si am auzit alta chestie simpatica rau. Cica : Gutza , manelistul fara ....  :lmao: Banuiesc ca intuiti cu ce rimeaza

<{POST_SNAPBACK}>

:lmao:  :lmao:  :lmao:  :lmao:  :mdr:  :mdr:  :xmas_laugh:

Asa ca aveti grija pe cine copiatzi ca in ziua de azi e greu sa fii original  :msn-tongue:  Numai JJG reusheshte de fiecare data  :in_love:

<{POST_SNAPBACK}>

oooo da! :wub:  JJG rules! :wub:

Edited by raluca, 13 December 2005 - 10:18 AM.

J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...

Posted Image
Posted Image

raluchi

raluchi

Celine Enthusiast

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,160 posts
Sa stiti ca a avut si efecte pozitive aparitia aceste melodii adica ... va explic acush
Uni colege ii place Celine destul de mult , nu asa fan maniac ca noi , dar oricum , si stia Sous le vent.
Ea impreuna cu sorsa au vazut video de la Dus de vant si colega asta a mea ii explica lu sorsa ca nici nu se compara cu originalul si a 2a zi i-a trimis Sous le vent
Si uite asa lumea face cunostintza cu The Master in mai multe ipostaze nu doar mhwgo si pqtme  :msn-wink:
Eu pot doar sa ma bucur

Si inca o chestie . Atunci cand cineva ii canta lui Celine melodiile in nici un caz nu face ca Celine sa iasa prost din asta , ci din contra . Din ce in ce mai mult iese in evidentza diferentza de clasa , ceea ce e un punct in plus pt ea.

Priviti partea plina a paharului  :msn-tongue:
Posted Image

DjCeline

DjCeline

unintended

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,144
  • 2,435 posts
pai da mey...dar pana sa afle ceilalti ca aia e melodia lui Celine trece destul de mult timp. unii pot nici sa nu afle mai ales ca sous le vent nu e asa cunoscuta in Romania... :xmas_biggrin:
oricum...e bine ca macar au ales o melodie frumoasa :lmao:  cel care a decis sa faca duetul a avut o idee buna
Posted Image

Posted Image Posted Image

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
  • 1,360 posts
dar astea sunt cazuri izolate.
de unde sa stie lumea ca mel e cantata de celine cand sous le vent nici macar nu e pe vre-un album de al ei?
Dk lumea ar sti normal ca ar fi bine (ma rog...nu f bine, dar oricum) poate unii chiar ar fi tentati sa asculte originalul (ca mine acum :P )
Posted Image

raluca

raluca

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,231 posts
cand i-am zis lu sormea ca mel e preluata dupa a lui celine s-a uitat la mine ceva de genu :confused1: iar prietena mea cea mai buna a zis ca stia ca a mai auzit mel undeva da nu stia unde :xmas_biggrin:
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...

Posted Image
Posted Image

raluchi

raluchi

Celine Enthusiast

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,160 posts

celindi, on Dec 14 2005, 09:16 PM, said:

de unde sa stie lumea ca mel e cantata de celine cand sous le vent nici macar nu e pe vre-un album de al ei?
Dk lumea ar sti normal ca ar fi bine (ma rog...nu f bine, dar oricum) poate unii chiar ar fi tentati sa asculte originalul (ca mine acum :P )

<{POST_SNAPBACK}>

:lmao: o sa te contrazic aici un pic
Sous le vent se afla pe noul ei album On ne change pas  :msn-wink:
Vai si de abia astept sa il comand
Asa ca cel putin vecinii mei vor afla vrand, nevrand de mel
:whistling1: sous le veeennnntt
Posted Image

raluca

raluca

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,231 posts

raluchi, on Dec 15 2005, 12:51 AM, said:

celindi, on Dec 14 2005, 09:16 PM, said:

<{POST_SNAPBACK}>

:lmao: o sa te contrazic aici un pic
Sous le vent se afla pe noul ei album On ne change pas  :msn-wink:
Vai si de abia astept sa il comand
Asa ca cel putin vecinii mei vor afla vrand, nevrand de mel
:whistling1: sous le veeennnntt

<{POST_SNAPBACK}>

:xmas_laugh:  :xmas_laugh: vecinii mei deja o stiu! :whistling1:  :lmao:  :lmao:

Edited by raluca, 15 December 2005 - 11:55 AM.

J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...

Posted Image
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic has been visited by 1 user(s)

celinish98

Administrators: Koolan & Bellamy