Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
Koncert w Antwerpii 21/22 listopad a może ktoś wybrał Paryż?kto i czym się wybiera?? jak się oraganizujecie z wyjazdem...
Started by
iwonja
, Jun 04 2013 04:51 AM
Posted 04 June 2013 - 04:51 AM
Hej
marzenia się spełniają
Będziemy tam 21 listopada i już nie możemy się doczekać
mamy już zarezerwowany hostel i jedziemy samochodem
mamy też zamiar trochę pozwiedzać przy okazji
czy ktoś jeszcze ???
Posted 04 June 2013 - 05:54 AM
Większa grupa fanów z Polski wybiera się na ostatni koncert tj. 01.12. do Paryża 
Lecimy samolotem (a przynajmniej część z nas) a spanie to się później załatwi. Jest jeszcze duuuuuuużo (niestety!) czasu
Lecimy samolotem (a przynajmniej część z nas) a spanie to się później załatwi. Jest jeszcze duuuuuuużo (niestety!) czasu
Edited by Domi, 04 June 2013 - 05:56 AM.
Posted 04 June 2013 - 08:30 AM
Domi skąd wiesz że "większa grupa fanów" się wybiera? jest jeszcze jakieś ciekawe forum na którym można podzielić się inf. o Celine Dion? - jakoś nic ciekawego nie znalazłam...
Edited by iwonja, 04 June 2013 - 08:39 AM.
Posted 04 June 2013 - 08:38 AM
Edited by iwonja, 04 June 2013 - 08:40 AM.
Posted 04 June 2013 - 08:45 AM
Bo jestem częśćią tej grupy 
My się już znamy od wielu lat i razem organizujemy zloty/wyjazdy na koncerty itd.
To jest tymczasowe polskie forum: https://celinepoland.fora.pl/
My się już znamy od wielu lat i razem organizujemy zloty/wyjazdy na koncerty itd.
To jest tymczasowe polskie forum: https://celinepoland.fora.pl/
Posted 05 June 2013 - 03:17 AM
dzięki z miłą chęcią się zapoznam z treścią forum
Posted 05 June 2013 - 03:48 AM
Miłej lektury 
Niestety nic się tam od dawna nie dzieje i pewnie niedługo już to forum pociągnie.
Niestety nic się tam od dawna nie dzieje i pewnie niedługo już to forum pociągnie.
Posted 05 June 2013 - 06:42 AM
szkoda że tak mało polskich fanów się udziela w internecie
pewnie wszyscy korzystają z forów anglojęzycznych 
Mam pytanie z innej beczki
- jesteście zadowoleni z zakupu biletów? fajne miejsca macie?
Mam pytanie z innej beczki
Edited by iwonja, 05 June 2013 - 06:43 AM.
Posted 05 June 2013 - 06:55 AM
Część z nas ma z przodu, ale nie w środkowym rzędzie, tylko bocznym, część w środkowym, ale trochę dalej od sceny. Powinno być ok 
A Ty jakie masz miejscówki?
A Ty jakie masz miejscówki?
Posted 05 June 2013 - 02:34 PM
Tak jak pisałam my będziemy w Atwerpii - tam wygląda to troszkę inaczej - wydaje się nam że mamy dobre - block 113 row 32 set 8,9 http://www.celinedio...09523_thumb.jpg tu jest rozkład stadionu.
Pytałam się czy jesteście zadowoleni z zakupu bo my czujemy się troche oszukani - kupowaliśmy przez strone TeleTicketService w drugim dniu od rozpoczęcia sprzedaży biletów i wydawało się że w pierwszej kolejności powinniśmy kupić lepsze miejsca ( gdzie po 4 dniu sprzedarzy pokazywało że wszystkie bilety są już wysprzedane ) A ja tu patrze parę dni temu - znowu są we wszystkich kategoriach bilety dostępne i to w niżyszych cenach i lepszych rzędach - ale się wściekłam wrrr...
Pytałam się czy jesteście zadowoleni z zakupu bo my czujemy się troche oszukani - kupowaliśmy przez strone TeleTicketService w drugim dniu od rozpoczęcia sprzedaży biletów i wydawało się że w pierwszej kolejności powinniśmy kupić lepsze miejsca ( gdzie po 4 dniu sprzedarzy pokazywało że wszystkie bilety są już wysprzedane ) A ja tu patrze parę dni temu - znowu są we wszystkich kategoriach bilety dostępne i to w niżyszych cenach i lepszych rzędach - ale się wściekłam wrrr...
Posted 05 June 2013 - 03:20 PM
Czyli np. w naszym 113 rzędzie były dostępne miejsca już od row 23 a po przeciwnej stronie nawet w row18 mi wyskoczyło ( bo jest to losowo wybierane i trzeba się trochę pobawić) więc różnica jest przynajmniej 10 rzędów
a co do niższej ceny to np. wyskoczyło mi miejsce w row 30 za 117Euro/za m. - gdzie my w row 32 zapłaciłiśmy 152euro/za m.
Zupełnie nie pomyślałam żeby próbować najpierw telefonicznie zamawiać - a jakby się człowiek z nimi nie dogadał to dopiero przez strone próbować... ech
:/
Zupełnie nie pomyślałam żeby próbować najpierw telefonicznie zamawiać - a jakby się człowiek z nimi nie dogadał to dopiero przez strone próbować... ech
Posted 05 June 2013 - 03:49 PM
Nic nie widać na tym zdjęciu :/ - zapomniałam jak się dodaje link obrazka ze strony
w tym topiku jest mapa:
http://www.celinedio...3/page__st__540
A tak dodam jeszcze że zastanawiamy się jednak nad jazdą autobusem - są bezpośrednie połączenia i wychodzi taniej niż paliwo, a i mąż będzie bardziej wypoczęty
http://www.celinedio...3/page__st__540
A tak dodam jeszcze że zastanawiamy się jednak nad jazdą autobusem - są bezpośrednie połączenia i wychodzi taniej niż paliwo, a i mąż będzie bardziej wypoczęty
Edited by iwonja, 05 June 2013 - 03:51 PM.
Posted 06 June 2013 - 05:36 AM
Ogólnie, sprzedaż a w szczególności przedsprzedaż TeamCeline to była porażka. Raz, że były problemy z systemem, który zaczął działać z dużym opóźnieniem, to jeszcze miejsca, które poszły jako pierwsze na sprzedaż pozostawiały wiele do życzenia
Wielu fanów ma o to żal, bo później puścili lepsze bilety na sprzedaż.
No ale nic na to nie poradzimy. Grunt, że w ogóle mamy bilety i za pół roku (!!!) widzimy panią Dion na koncercie
No ale nic na to nie poradzimy. Grunt, że w ogóle mamy bilety i za pół roku (!!!) widzimy panią Dion na koncercie
Posted 06 June 2013 - 02:01 PM
Domi myślisz że jest szansa zobaczyć gdzieś wcześniej Celine przed koncertem??
Edited by iwonja, 06 June 2013 - 02:02 PM.
Posted 06 June 2013 - 02:09 PM
Jeśli będzie w Antwerpii nocować, to pewnie przed hotelem
Posted 06 June 2013 - 02:18 PM
Będę śledzić temat może coś się dowiem
kurcze widze że byłaś już na paru koncertach:) a jak było w Krakowie?
Posted 06 June 2013 - 02:28 PM
W Krakowie było bosko!
Celine była spontaniczna i śmieszna, żadnych wyuczonych regułek
Ludzie na nogach przez cały koncert. Naprawdę wyjątkowy i niezapomniany wieczór
Edited by Domi, 06 June 2013 - 02:29 PM.
Posted 13 June 2013 - 09:11 AM
hej
nikt więcej się nie wybiera? nikt nie chce się podzielić?
Posted 15 June 2013 - 10:57 AM
Cześć wszystkim, szukam grupy do ktorej moglabym dołaczyc na koncert w Antwerpii .
Magda
Magda
Posted 12 September 2013 - 06:27 AM
Cześć, ja się wybieram na koncert do Paryża 05.12. Lecę z Krakowa 3. grudnia, zostaję do soboty w Paryżu.
Wybiera się ktoś na ten koncert?
I zgadzam się z Domi - w Krakowie było naprawdę bosko!
Magda
Wybiera się ktoś na ten koncert?
I zgadzam się z Domi - w Krakowie było naprawdę bosko!
Magda
Always do your best - that's everything anyone can ask of you
Posted 03 October 2013 - 01:26 PM
Witajcie, mi również udało się zarezerwować bilet na koncert, tyle że w Paryżu na 25 listopada, gdyby ktoś wybierał się również na ten dzień, piszcie:)
Potwierdzam także że koncert w Kraku był niesamowity i niezapomniany do końca życia
, Celine przeszła samą siebie i myślę
że ona sama czuła się u nas naprawdę bardzo dobrze, ciekawe czy ona w ogóle pamięta że dawała koncert właśnie w Polsce?
Potwierdzam także że koncert w Kraku był niesamowity i niezapomniany do końca życia
że ona sama czuła się u nas naprawdę bardzo dobrze, ciekawe czy ona w ogóle pamięta że dawała koncert właśnie w Polsce?
Posted 27 October 2013 - 08:28 AM
Widzę, że na prawie każdym koncercie ktoś z PL będzie
Fajnie
Szkoda tylko, że będziemy się tak mijać.
Posted 08 November 2013 - 09:19 AM
hej
blisko, blisko, coraz bliżej:)))) jak tam nowa płyta - podoba się?? mi osobiście ta nowa fracuska podoba się bardziej
aczkolwiek Loved me back to life - wymiata
a jak tam wszyscy gotowi na wyjazd??? - ciekawe jaką pogodę będziemy mieć
Posted 13 November 2013 - 07:44 AM
Witajcie, już zaledwie kilka dni do koncertów Celine w Europie:)
Ktoś z Was wie może w którym hotelu będzie Celine w Paryżu?, czy jest szansa na autograf,może soundcheck nawet z daleka to by było coś
Mam bilet na 25.11 ale będę już
od soboty na miejscu. Proszę też o pomoc czy i co można zwiedzić w pobliżu centrum, jak się poruszać, może jakiś
dobry przewodnik???
Z góry dzięki za każdą podpowiedź
Ktoś z Was wie może w którym hotelu będzie Celine w Paryżu?, czy jest szansa na autograf,może soundcheck nawet z daleka to by było coś
Mam bilet na 25.11 ale będę już
od soboty na miejscu. Proszę też o pomoc czy i co można zwiedzić w pobliżu centrum, jak się poruszać, może jakiś
dobry przewodnik???
Z góry dzięki za każdą podpowiedź
Posted 13 November 2013 - 08:16 AM
Celine zawsze zatrzymuje się w hotelu George V,jak będziesz miała czas możesz stać i na nią czekać od rana do nocy ,a na pewno wystoisz autograf

Posted 17 November 2013 - 11:34 AM
Tym razem Celine zatrzymała się w hotelu Royal Monceau.
Co do czekania przed hotelem, to nie ma gwarancji, że Celine się zatrzyma i będzie rozdawać autografy - czasem tylko wychodzi, pomacha i sobie jedzie. Zapewne zależy to od tego czy się gdzieś spieszy i od pogody, więc potrenujcie taniec słońca, żeby akurat nie padało
No i większe szanse są gdy wraca do hotelu niż gdy z niego wychodzi.
Co do zwiedzania, to na lotnisku są stojaki z mapami i zaznaczonymi atrakcjami, więc spokojnie można sobie według tej mapy chodzić i zwiedzać. Główne atrakcje Paryża chyba każdy zna, więc myślę, że nie ma potrzeby ich tu wymieniać
Co do czekania przed hotelem, to nie ma gwarancji, że Celine się zatrzyma i będzie rozdawać autografy - czasem tylko wychodzi, pomacha i sobie jedzie. Zapewne zależy to od tego czy się gdzieś spieszy i od pogody, więc potrenujcie taniec słońca, żeby akurat nie padało
Co do zwiedzania, to na lotnisku są stojaki z mapami i zaznaczonymi atrakcjami, więc spokojnie można sobie według tej mapy chodzić i zwiedzać. Główne atrakcje Paryża chyba każdy zna, więc myślę, że nie ma potrzeby ich tu wymieniać
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top