No cóż... Nareszcie mamy wakacje
I wakacyjnie wzięło mnie na oglądanie filmów muzycznych i musicali...
Napiszcie jakie filmy (z duuuuuuuuuuuuża ilością muzyki) są waszym zdaniem godne polecenia i dlaczego...
PS. Możecie też napisać tytuły Waszych ulubionych piosenek z filmów (niekoniecznie muzycznych)
Welcome to Celine Dion Forum
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
0
Musicale
Started by
cdfan
, Jun 28 2005 04:45 AM
Posted 28 June 2005 - 04:45 AM
Posted 28 June 2005 - 12:05 PM
ja już dawno nie ogladałem żadnego dobrego filmu, no wybieram się w najbliższych dniach na film o papieżu wszyscy mówią że super
Berlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008
Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
Posted 28 June 2005 - 03:19 PM
Ja dawno nie ogladałam nic ciekawego. Widzialam "Tłumaczke" i nawet mi sie podobala musze przyznać. A z takich muzycznych bardziej to moje ulubione to Dirty dancing (oba) i Save the last dance (z Julia Stiles).
A jakie musicale polecasz cdfan ???
Posted 29 June 2005 - 06:00 AM
ja osotanio ogldalam tylko Titanica
Celine-the best singer world!!!!
12 June-Berlin Germany(Taking Chances World Tour)my first time
28 june-Krakow Poland (Taking Chances World Tour)
my space-my profile
12 June-Berlin Germany(Taking Chances World Tour)my first time
28 june-Krakow Poland (Taking Chances World Tour)
my space-my profile
Posted 30 June 2005 - 03:00 AM
olenka, on Jun 29 2005, 01:00 PM, said:
ja osotanio ogldalam tylko Titanica
Tego na Polsacie??
Pamieta jak się cieszyłam gdy powiedzieli że Polsat wykupił prawa do nadawania tego filmu i że ma na nie wyłączność...
Tylko że na pierwszą emisję musieliśmy trochę poczekać...
Ania4 Posted Jun 28 2005, 10:19 PM
Ja dawno nie ogladałam nic ciekawego. A z takich muzycznych bardziej to moje ulubione to Dirty dancing (oba) i Save the last dance (z Julia Stiles).
Ja dawno nie ogladałam nic ciekawego. A z takich muzycznych bardziej to moje ulubione to Dirty dancing (oba) i Save the last dance (z Julia Stiles).
Też oglądałam obie części Dirty dancing... W pierwszym podobala mi się fabuła (uważam że pod tym względem DD_2 jest słabszy) ale z kolei w drugim kręci mnie muzyka jest taka letnia wakacyjna...
Ania4 Posted Jun 28 2005, 10:19 PM
Miałam nadzieję że wy mi coś polecicie
Ja widziałam jeszcze Grease i Gorączkę sobotniej nocy bo lubię Travoltę...
Ale to dość stare filmy więc rozumiem że nie wszystkim muszą się podobać...
Z "nowszych" całkiem niezłe było "Chicago" - zwłaszcza rozbrajająca była sceną gdy Renee Zelweger udawała marionetkę w rękach R. Gere'a
Posted 30 June 2005 - 05:51 AM
Miałam nadzieję że wy mi coś polecicie
Z "nowszych" całkiem niezłe było "Chicago" - zwłaszcza rozbrajająca była sceną gdy Renee Zelweger udawała marionetkę w rękach R. Gere'a
Mi się strasznie Chicago nie podobało.
Edited by Ania4, 30 June 2005 - 05:54 AM.
Posted 24 July 2005 - 12:37 PM
Mi się strasznie Chicago nie podobało.
a walsnie mi sie strasnzie chciago podobalo. Musicale bym mogl ogladac non stop - a polecam phantom of the opera (upior w operze) moulin rouge, skrzypka na dachu , no nie wiem co tu jeszcze. cdfanie jezeli masz taka mozliwosc to idz na jais musical na zywo. op przypomnialo mi sie jeszcze moze byc blues brothers, koty, szachy (szwedzki ale bardzo dobry), z klasyki to goraczke sobotniej nocy. Ja bylem w tym roku w londynie na mary popins i lion king (dwa swietne za rok wybiore sie na phantom of the opera, chicago i we will rock you [moze])
Posted 15 December 2005 - 05:53 PM
Nie pozostaje mi nic innego jak polecic wszystkim wybrac sie do teatru Roma w stolicy. Tam czekaja na Was m.in. Koty. Bylem na nich dwa razy i jestem zachwycony. Napewno zdajecie sobie sprawe, iz Celine swego czasu wykonywala utwor Memory wlasnie z tego musicalu.
Goraco polecam
Goraco polecam
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users