Dla wszystkich kolekcjonerów ! Duża wartość kolekcjonerska -> http://allegro.pl/it...9zl_unikat.html
Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
SUPER VIP DLA KOLEKCJONERÓW !
Started by
jose_krk
, Feb 18 2010 05:14 PM
Posted 18 February 2010 - 05:14 PM
Posted 19 February 2010 - 05:08 AM
Mialeś fajne miejsce na koncercie, przyznaję - zresztą niedaleko mnie, w tym samym rzędzie, hehe...
Jednak z tą aukcją to lekka przesada, nie uważasz?? Zwlaszcza jeśli chodzi o cenę - kto kupi bilet na odbyty (sic!) koncert za prawie 40 zl?! OK, jeśli Ci się go uda sprzedać to punkt dla Ciebie za przedsiębiorczość, hehe, ale ja i tak pozostanę przy mojej opini.
A tak poza tym to wcale nie bylo tak trudno zdobyć bilety VIP - wiele z nich się nie sprzedalo. OK, o miejsce w 1. rzędzie trzeba bylo się trochę pogimnastykować ale w opisie aukcji jest mowa o super VIPach jako ogól a to już się nie zgadza. Jeśli osobiście byleś na tym koncercie to widzialeś ile bylo pustych miejsc w sektorach VIP, nie tylko w tylnych rzędach ale nawet w rzędzie 2. czy 3. ...
Trochę się rozpisalam ale okropnie wkurza mnie gdy ludzie falszywie opisują aukcję - zaczyna się od nieprawdy dotyczącej sprzedaży biletów a kończy na poważniejszych rzeczach i tylko kupujący potem na tym cierpią.
Allegro chyba coraz bardziej schodzi na psy, niestety...
Jednak z tą aukcją to lekka przesada, nie uważasz?? Zwlaszcza jeśli chodzi o cenę - kto kupi bilet na odbyty (sic!) koncert za prawie 40 zl?! OK, jeśli Ci się go uda sprzedać to punkt dla Ciebie za przedsiębiorczość, hehe, ale ja i tak pozostanę przy mojej opini.
A tak poza tym to wcale nie bylo tak trudno zdobyć bilety VIP - wiele z nich się nie sprzedalo. OK, o miejsce w 1. rzędzie trzeba bylo się trochę pogimnastykować ale w opisie aukcji jest mowa o super VIPach jako ogól a to już się nie zgadza. Jeśli osobiście byleś na tym koncercie to widzialeś ile bylo pustych miejsc w sektorach VIP, nie tylko w tylnych rzędach ale nawet w rzędzie 2. czy 3. ...
Trochę się rozpisalam ale okropnie wkurza mnie gdy ludzie falszywie opisują aukcję - zaczyna się od nieprawdy dotyczącej sprzedaży biletów a kończy na poważniejszych rzeczach i tylko kupujący potem na tym cierpią.
Allegro chyba coraz bardziej schodzi na psy, niestety...
Visit me on Facebook
Why has Javito been silenced ???
- 14th & 16th May 2008 - Antwerp Sportpaleis
- 24th & 25th May 2008 - Paris Bercy
- 2nd June 2008 - Amsterdam ArenA
- 12th June 2008 - Berlin Waldbühne
- 18th June 2008 - Köln Arena
- 20th June 2008 - Hamburg Colorline Arena
- 28th June 2008 - Kraków Błonia Park
- 1st July 2008 - Vienna Stadthalle
- 15th, 16th, 19th & 20th August 2008 - Montréal Bell Centre
- 10th, 15th & 16th March 2011 - Las Vegas Caesars Palace Colosseum