Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|

de ce esti fan Celine?psihologia unui fan...
Posted 11 June 2005 - 02:40 AM

Posted 11 June 2005 - 05:24 AM

de ce sunt fana celine?

multa lume m-a intrebat ce gasesc la ea...
m-a fascinat prima data vocea, iar cand am inceput sa-i descopar personalitatea am stiut ca ea este cea pe care o cautam...adica incercam tot felu de cantareti, formatii, da nimic care sa ma tina pe aceasi linie
inainte sa devin fana cu adevarat eram fana britnet spears...

ce porcarie!
felul ei de-a fi...mi se pare fascinanta, celine, din toate punctele de vedere
si inca ceva ce-mi place f f f f f mult la ea este faptul ca tot timpul vine cu ceva nou
si mai are si fazele cand o apuca nebunia...le ador

so in conclusion,
CELINE DION FOREVER!!!!!!!!!!!!!
I LOVE HER!!!!!!!!!!!!!!

Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Faire partir le noir, disparaître le temps
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 11 June 2005 - 11:08 AM

cum a spus si raluca...prima oara la Celine mi-a placut vocea...era atat de diferita de tot ceea ce auzisem...si cand ma crescut si am putut sa descopar si personalitatea ei...
in fine...ideea este ca la Celine imi place totu...absolut totul!!!

Posted 11 June 2005 - 01:37 PM

Posted 11 June 2005 - 02:08 PM

As zice pt ca se expun. Daca dupa primul contact (

Si daca se intampla sa aflii numai lucruri extraordinare , cum s-a intamplat in cazul de fatza (adica Celine) , ramai ...

In primul rand m-a atras muzica ei , pe urma am realizat cat de tare e in comparatzie cu multi , f multi altii (d p d v muzical)
Iar cand am descoperit-o ca persoana a fost dragoste curata

Totul vine din suflet , iar sufletul ei e minunat.
Nu stiu ce naiba am azi dar nu prea pot lega 2 cuvinte. Ma opresc acum aici concluzionand : Celine e un dar de mare pret dat de Dumnezeu noua , muritorilor

Posted 12 June 2005 - 05:06 AM

raluchi, on Jun 12 2005, 09:08 AM, said:
As zice pt ca se expun. Daca dupa primul contact (

Si daca se intampla sa aflii numai lucruri extraordinare , cum s-a intamplat in cazul de fatza (adica Celine) , ramai ...

In primul rand m-a atras muzica ei , pe urma am realizat cat de tare e in comparatzie cu multi , f multi altii (d p d v muzical)
Iar cand am descoperit-o ca persoana a fost dragoste curata

Totul vine din suflet , iar sufletul ei e minunat.
Nu stiu ce naiba am azi dar nu prea pot lega 2 cuvinte. Ma opresc acum aici concluzionand : Celine e un dar de mare pret dat de Dumnezeu noua , muritorilor
THAT'S SO TRUE!!!!!!!!!!!!!

Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 13 June 2005 - 11:09 PM

Posted 16 July 2005 - 08:25 AM

Celine imi place imi primul rand ca personalitate si ca fizic(recunosc).Iar in al doilea rand ca vedeta de muzica.Si in ultimul rand tre' sa recunosc ca are fler in a face reclame si inspira fabricantii de parfumuri(oare de ce nu se apuca si de film?)Cum i-ar sta alaturi de Van Dame exterminand manelistii astia care ma aduc la disperare cu muzica lor de prost gust...(arzai-ar flacrile ghenei de stresanti ce sunt ei!!!)
Pace ,pace ,pace

Posted 16 July 2005 - 11:58 AM

blue_angel19, on Jul 17 2005, 03:25 AM, said:
Celine imi place imi primul rand ca personalitate si ca fizic(recunosc).Iar in al doilea rand ca vedeta de muzica.Si in ultimul rand tre' sa recunosc ca are fler in a face reclame si inspira fabricantii de parfumuri(oare de ce nu se apuca si de film?)Cum i-ar sta alaturi de Van Dame exterminand manelistii astia care ma aduc la disperare cu muzica lor de prost gust...(arzai-ar flacrile ghenei de stresanti ce sunt ei!!!)
Pace ,pace ,pace

Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 03 September 2005 - 09:56 AM

Trezirea copii!!!!!!!!!!!
OFFTOPIC! Nici eu nu sufar manelele insa daca vrei sa iti exprimi parerea te rog sa faci un nou thread la Offtopic Section unde sa se dicute despre asa ceva.
Edited by celindi, 12 September 2005 - 07:06 AM.

Posted 04 September 2005 - 02:06 PM

un motiv f bun pt a fi fan celine dion e transmisiunea in direct la larry king live din 04.09.05
cred ca suntetzi de acord cu mine

Posted 06 September 2005 - 12:56 AM

raluchi, on Sep 5 2005, 09:06 AM, said:
un motiv f bun pt a fi fan celine dion e transmisiunea in direct la larry king live din 04.09.05

Am ignorat postul de mai sus care este offtopic insa trebuie sa iti spun ca un smiley nu se poate numi post ci spaming. Daca esti de scord cu mesajul de mai sus poti mentiona si de ce sau macar scrie 2-3 cuvinte.
Edited by celindi, 12 September 2005 - 07:08 AM.
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...
Posted 06 September 2005 - 09:50 AM

raluchi, on Sep 4 2005, 03:06 PM, said:

Posted 11 September 2005 - 10:06 AM

Insa vorbesc numai despre mine,insa cum cred ca eu as putea fi si un exponat al intregii societati,cu siguranta as indrazni sa cred ca mai sunt multi printre noi care sunt la fel.
Multi nu doresc sa o recunoasca ca isi invidiaza vedeta adorata ptr ca are faima bani si personalitate insa adevarul este ca intr-o zi cu totii visam ca o sa ajungem ca ei,adica la fel de celebri si iubiti.
Asta nu inseamna ca vreau sa imi fac schimbare de sex si sa ma fac femeie.Cei cu har in ale gandirii stiu ce vreau sa spun fara sa intrebe ceva .
Ador Nightwish,a carei trupe solista este Tarja,o femeie dupa cum observati,apoi Enya,din nou femeie.Si nu in cele din urma Celine,care nu mai are nevoie de prezentare sau cuvinte personale ptr a-mi exprima aprecierea ptr aceasta faptura minunata.
Multi imprumuta destule de la eroii lor,haine,stil,replici,chiar si hobby-uri etc insa desi nu ma impotrivesc acestei tendinte sfatuiesc ca toti aceia care isi copie modelele mai mult sau mai putin sa o faca cu prudenta si sa pastreze o oarecare originalitate in tot ceea ce face.
Eu de pilda nu m-am indragostit numai de muzica lui Celine,mi-a placut enorm aspectul fizic,mai ales chipul si stilul ei de a fi(unic in lumea celebritatii).

Posted 01 March 2006 - 01:17 PM

CELINE YOU ARE THE BEST

I LOVE YOU FOREVER!!!

Posted 06 May 2006 - 10:35 AM

Cred ca mai important & interesant ar fi sa vorbesc despre "criza" mea ca fan, care a inceput subtil o data cu ANDHC-albumul si a culminat cu prima ascultare a single-ului "I drove all night"... asteptasem cu muuulta nerabdare sa il downloadez de pe raposatul site ClubCeline si cand-colo, mi s-a parut ca suna oribil. "Asta nu e Celine", mi-am zis - si vreo 3 luni nu am mai vrut sa aud nimic de ea, credeam ca pot sa sterg tot ce face nou cu buretele si sa ii ascult doar albumele mai vechi.
De ce mai sunt inca fan? Pentru ca Celine este mult mai mult decat un interpret. Chiar daca nu isi compune singura piesele, se regaseste in el, le transfigureaza prin prisma experientelor ei, a personalitatii ei, a inocentei ei de "p`tite quebecoise" pusa fata in fata cu viata si iubirea totala... aceasta e magia lui Celine, farmecul indiscutabil al muzicii ei, pe care nici o mie de piese proaste nu-l vor putea sterge. Pentru ca si piesele proaste suna mai bine din gura ei. Ma bucur ca am ajuns de mai demult la aceasta concluzie si ca sunt inca printre cei mai mari fani ai ei!!!
http://celinedion.ev....ro/coppermine/
Posted 06 May 2006 - 02:03 PM

Posted 20 May 2006 - 01:43 PM

Am mai avut si alte cantarete preferate, dar din 2002 de cand am descoperit-o pe Celine, am hotarat sa o urmez oriunde s-ar indrepta si sa nu o judec pentru absolut nimic din ceea ce face...
In al doilea rand, imi place felul de a fi...Cum se imbraca, cum se machiaza, cum se poarta, ma impresioneaza prin felul ei de afi , pentru ca mi se pare naturala, nu are secrete, nu are fitze, toane si spune lucurilor pe nume...
LOVE CELINE 4EVER

Posted 15 June 2006 - 01:38 AM

Fan adevarat sunt doar AndreEA si Andre . Daca radeti asta e

No smoking!!!
Be the best...F**k the rest!
Traiesti 26280 zile...Intr-o zi mori!
Posted 15 June 2006 - 03:54 AM

Posted 15 June 2006 - 04:14 AM

celindi, on Jun 15 2006, 12:54 PM, said:
Atunci nu ai observat ce a spus Obst
Obst, on Jul 16 2005, 05:25 PM, said:
Normal ca imi place si muzica lor si a ei ca altfel nu le/o ascultam, dar si din punct fizic imi place. Doar sunt baiat,nu

No smoking!!!
Posted 15 June 2006 - 04:28 AM

Posted 15 June 2006 - 04:33 AM

Edited by Vodafone, 15 June 2006 - 04:33 AM.
No smoking!!!
Posted 15 June 2006 - 04:57 AM

Posted 15 June 2006 - 05:04 AM

No smoking!!!
Posted 15 June 2006 - 05:19 AM

Dar pentru mine, muzica ei e pe primul plan

Posted 15 June 2006 - 05:25 AM

alextrusca, on Jun 15 2006, 02:19 PM, said:
Sper ca nu ai spus despre mine aici ca mie nu imi place deloc cum arata

No smoking!!!
Posted 15 June 2006 - 07:15 AM

Edited by alextrusca, 15 June 2006 - 07:16 AM.
Posted 15 June 2006 - 07:17 AM

alextrusca, on Jun 15 2006, 04:15 PM, said:

Citeste mai sus sa vezi de ce am citat si dupa aia raspunde

Edited by Vodafone, 15 June 2006 - 07:18 AM.
No smoking!!!
Posted 15 June 2006 - 08:38 AM

Andre au fost vedete pentru ca aratau bine, se imbracau cam crazy dar la moda, erau promovate intens, se investeau sume maaari de bani in productia pieselor lor etc. etc. Nu cred ca au fost o vreodata o trupa de muzica in adevaratul sens al cuvantului. Creativitatea producatorilor lor s-a oprit la primul album, "La intalnire". De acolo inainte au fost numai hit-uri insipide copiate unul dupa celalalt.
Acesta a fost un mare off-topic (scuze!), dar ce vreau sa subliniez e ca e ok sa fii printre noi chiar daca nu esti 100% fan, atata timp cat iti place Celine (piesele ei mai ales!!!), e normal sa vrei sa stii mai multe despre ea si sa cunosti oameni care o adora... nu?!...
Revenind la muzica, iti recomand sa asculti albumele lui Celine de dinainte de '89... that's where the real music is

http://celinedion.ev....ro/coppermine/
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users