Przeczytałem w książce Barry'ego Grillsa, że w 1998 roku okazało się że Rene bił swoją pierwszą żonę. Zdaje sie ze kiedys w TV mowili , że został oskarzony o fizyczne i psychiczne znecanie sie nad swoja żona? Czy ktos cos wiecej na ten temat wie? Czy ktos moze to potwierdzic? Jesli tak to jak potoczyla sie sprawa? Jestem ciekawy...
Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
Renepytanko
Started by
Piotrek
, Jun 14 2009 11:32 AM
Posted 14 June 2009 - 11:32 AM
Posted 01 July 2009 - 06:41 AM
Piotrek, on Jun 14 2009, 12:32 PM, said:
Przeczytałem w książce Barry'ego Grillsa, że w 1998 roku okazało się że Rene bił swoją pierwszą żonę. Zdaje sie ze kiedys w TV mowili , że został oskarzony o fizyczne i psychiczne znecanie sie nad swoja żona? Czy ktos cos wiecej na ten temat wie? Czy ktos moze to potwierdzic? Jesli tak to jak potoczyla sie sprawa? Jestem ciekawy...
No cóż.. przyznam, że pierwszy raz o tym słyszę..
Posted 09 July 2009 - 12:17 PM
ploty, ploty, ploty......przyłapał ją na zdradzie, więc pewnie dostała z liścia, wcale bym sie nie zdziwiła, ale z pewnością się nad nią nie znęcał ani fizycznie, ani psychicznie...bosz...
Posted 10 July 2009 - 09:36 AM
To, a potem dziwne oskarżenie o gwałt rzeczywiście może wyglądać podejrzanie. Ale ja osobiście w to nie wierzę.
Posted 10 July 2009 - 01:10 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top