Jump to content

Welcome to Celine Dion Forum

Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
  • Click here to become a member!

Cum ai cunoscut-o pe Celine?unde si cum

• Please log in to reply
28 replies to this topic

Obst

Obst

Celine Enthusiast

• Members
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 586
  • 1,285 posts
  • Local time: 12:02 AM
  • Skin: Celine 2016
  • Country: Switzerland
  • Born: 1985
Toata lumea are o vechime remarcabila de cand o stie pe Celine si muzica ei.
Eu sunt mai nou,numai 2 sau 3 ani,nici nu imi amintesc bine.
Tu?

Pace
Posted Image

~Lady~

~Lady~

**powered by post-its**

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,770
  • 1,312 posts
  • Local time: 02:02 AM
  • Country: Romania
  • Born: 1990
eu de la A new day has come.....melodia asta m-a facut sa ii apreciez efectiv calitatile si sa ma intereseze......

DjCeline

DjCeline

unintended

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,144
  • 2,435 posts
  • Local time: 01:02 AM
  • Born: 1988
eu de pe la beauty and the beast...dar atunci aveam 4 ani...si mi-a placut vocea ei..ascultam non stop genericul de la desenele alea animate...si mama a facut rost de albumul Celine Dion printr-o cunostiintza... :blushing:  si uite-ma acum... :P
Posted Image

Posted Image Posted Image

celindi

celindi

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 413
  • 1,360 posts
  • Born: 1987
si eu insa dupa cum stii la un moment dat in film canta ceinicul. eu am avut si un behind the scenes si am vazut persoana care era vocea ceinicului si am zis ca ea candta si la sfarsit.
pana la titanic nu am stiu de existenta ei. l-am implorat pe tata sa-mi faca rost de mel si el mi-a facut rost de un cd (din pacate fara mhwgo) dar care avea beauty and the beast.
am fost fan si ascultam des (intre timp mai facusem rost de 2 cduri)
fan adevarat am devenit insa prin 2001 cand am vazut behind the music la TVr2 si la sf programului au zis ca se intoarce in 2003. am inceput sa sar in sus si sa-mi pup parintii si mama se uita la mine ca la o nebuna....m-a intrebat:"pai a zis 2003" iar eu "dar se intoarce! :D" (auzisem de la o colega...ca eu nu aveam net...ca nu se mai intoarce de loc) apoi am facut rost de net si....the rest is history
Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image                                                       Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

alinapetrican

alinapetrican

Newbie

• Members
    • Member ID: 685
  • 5 posts
  • Local time: 06:02 PM
  • Born: 1984
Eu am facut in sc gen franceza intensiv (stiti voi, cu impartire pe grupe, cu ore mai multe etc... :wacko: ) si la un moment dat profa ne-a dat o tema mai grea, sa alegem o melodie cantata in franceza, sa o ascultam obsesiv si sa-i transcriem cuvintele. And well, guess what I did?  :clap: Bravo! Celine tocmai lansase Pour que tu m'aimes encore, se difuza si la noi in draci (eheee, zile fericite...) si mie imi placea la nebunie s-o ascult pe "fata aia", despre care nu stiam mai nimic, decat ca are o voce inconfundabila si canta cu tot sufletul. Si ca sa-mi fac tema, am cumparat albumul... Restul e absolut previzibil...
Va pup pe toti si ma duc sa ma culc, ca e 00.50 si maine ma duc la munca!!!!!! :shocking:  :shocking:  :shocking:

P.S.: la munca = Muzeul Taranului Roman pe Kiseleff. Daca aveti chef sa iesiti din casa, dati pe la noi,ca avem targ de Florii si aveti ce vedea. :bye1:
Alina

DjCeline

DjCeline

unintended

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,435 posts
:clap:  :P
Posted Image

Teodora

Teodora

Celine Addict

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,612
  • 3,883 posts
  • Born: 1980
La mine a fost in 95. Eram la o colega, o ajutam sa nu pice la logica, era prin mai. Si bineinteles, a dat drumul la radio si la un moment dat ma intreaba daca imi place o melodie. Era PQTME. Si am ascultat toata melodia si imi cam venea sa cant pana sa ajunga la sfarsit dar franceza mea era... nu era, de fapt. Eu pe atunci nu aveam un radio FM in casa si nici cablu :( . Dupa cateva saptamani mi-am pus cablu si printre putinele canale pe care le prindea anticul meu TV de pe vremea aia, era M6. Si am vazut intr-o sambata videoclipul la PQTME la Hit Machine si mi-am zis ca-i cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata  :wub: . Totul era perfect la ea si este si acum :wub:  :wub: De atunci sunt fan, deci... dragoste la prima vedere/auzire pentru mine  :D

DjCeline

DjCeline

unintended

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,435 posts
aproape pentru toti a fost dragoste la prima vedere/auzire nu? :)
Posted Image

~Lady~

~Lady~

**powered by post-its**

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,770
  • 1,312 posts
  • Born: 1990
Nu...nu mi-a placut Celine d prima data......nu ca nu imi placea, dar nu ascultam.

dark_angel

dark_angel

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,591
  • 1,529 posts
  • Country: romania
Eu...pot spune ca am mostenit faptul ca sunt fan Celine Dion de la mama :D (ea e fan din 1988-anul in care m-am nascut eu,de cand a vazut-o la Eurovision si si-a facut rost de casete cu ea de cand s-au gasit pe piata romaneasca).Prima oara cand am auzit o mel a lui Celine a fost in 1996-"because you loved me";mi-a placut la nebunie cantecul, dar nu stiam cine canta.Am devenit fan Celine Dion din 1997 cand mama mi-a dat sa ascult albumele pe care le avea("the power of love" si "d'eux") :)

DjCeline

DjCeline

unintended

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,435 posts
uite ca se transmite si genetic :P
Posted Image

raluchi

raluchi

Celine Enthusiast

• Members
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,689
  • 1,160 posts
  • Born: 1981
La mine totul a luat amploare incetul cu incetul.
Adica , prima data cand am auzit-o a fost cred ca prin 93 sau 94.Mamei mele ii placea placea f mult The Power of Love cantata de Geniffer Rush si cnad a auzit-o pe Celine cantand a inceput sa strambe din nas zicand ca nici nu se compara cu originalul. Mie nu-mi displacuse si am retinut-o.
Cu toate ca vazusem Beauty & the Beast nu am constientizat cine canta.
Dupa inca cativa ani am vazut un videoclip care mi-a placut super mult ,pentru ca nu il prinsesem de la inceput nu stiam nici cine canta si nici cum se cheama. Asta cred ca se intampla prin 96.Iar videoclipul, am aflat ulterior,era Love can move mountains.
Totul a inceput sa prinda contur de abia cu aparitia Titanicului.Am cumparat albumul Let's talk about love,care mi-a placut mult.Dar inca nu devenisem o fana adevarata.
Cand si-a anuntat retragerea eu am fost foarte  :(  si am asteptat cu sufletul la gura sa se intoarca
Atunci am stiut ca-mi place cu adevarat
:wub:
Posted Image

Celinette

Celinette

Celine Fanatic

• Members
  • PipPipPip
    • Member ID: 312
  • 332 posts
Prima melodie pe care am auzit from Céline....a fost Immortality, in 1998! Dar prima melodie pe care am indragostit .... was the That's the way it is....!!!
Dragoste in prima vedere, auzire! :wub:  :wub:  :wub:

<3 Céline Dion <3

Obst

Obst

Celine Enthusiast

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,285 posts

dark_angel, on Apr 25 2005, 08:14 PM, said:

Eu...pot spune ca am mostenit faptul ca sunt fan Celine Dion de la mama :D (ea e fan din 1988-anul in care m-am nascut eu,de cand a vazut-o la Eurovision si si-a facut rost de casete cu ea de cand s-au gasit pe piata romaneasca).Prima oara cand am auzit o mel a lui Celine a fost in 1996-"because you loved me";mi-a placut la nebunie cantecul, dar nu stiam cine canta.Am devenit fan Celine Dion din 1997 cand mama mi-a dat sa ascult albumele pe care le avea("the power of love" si "d'eux") :)

<{POST_SNAPBACK}>

N-am stiut ca muzica e genetica :shocking:  dar atata vreme cat e vorba de Celine cred ca e un lucru bun :)
Posted Image

hidden_ego

hidden_ego

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
    • Member ID: 512
  • 682 posts
Am devenit fan in 1996, in martie, cind am auzit PQME. S-a intimplat de la sine, devenisem dependent de vocea ei. In acelasi an, a aparut albumul FIY, care a contribuit la consolidarea dependentei mele de DIVA. Aici in Rep Moldova era o nebunie, numele ei era scris pe toti peretii (in special al liceului roman – francez). Ceea ce e cel mai interesant (si am afalt – o peste un an din momentul botezului meu ca fan) e ca eu sunt nascut pe 30 marie, intr-o zi cu ea, iar fan am devenit pe la finele lunii martie 1996. Asa ca la anul dau o petrecere tripla – ziua mea, a ei si 10 ani de cind sunt fan inflacarat Celine. Euforia Celine a inceput pentru mine la virsta de 15 ani, virsta la care tinerii de fapt se orienteaza spre o muzica mai “adolescentina”, fapt pentru care multa lume nu intelege de ce am devenit fan inca din copilarie.

Am incercat sa creez un fan club la Chisinau, dar nu prea mi-a reusit, deoarece nu am gasit prea multi fani (doar vreo 3 mi-au raspuns, dupa ce am lansat un anunt in ziar). Lumea e cam sceptica cind aude de Celine, or pentru ei a contat doar MHWGO, si ceea ce difuzeaza radioul si TV.

Aici, in Moldova, Celine a repurtat un succes rasunator cu PQME, apoi cu BYLM, MHWGO si That’s the way it is. De atunci, din pacate, se afla in umbra. Posturile de radio (din pacate 95 % din Rusia) o difuzeaza destul de rar, iar cele romanesti – Kiss fm, putin mai des (stiti si voi). Ceea ce e destul de imbucurator e ca postutile de radio autohtone, difuzeaza piese mai vechi (chiar Mon ami m’a quitte) si mai putin cunoscute publicului larg.

raluca

raluca

mais qui peut dire qu'il peut vivre sans amour, qui?

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
    • Member ID: 2,456
  • 3,231 posts
  • Born: 1989
frumoase povesti...

eu o stiam pe celine, dar fara sa stiu... :confused1:

suna ciudat nu?

tin minte ca o vecina a venit intr-o zi la noi si ne-a dat albumul all the way...a decade of song. eu aveam cam 10 ani, m-am uitat pe coperta si i-am citit numele, da habar n-aveam cine era. sormea a ascultat albumul si mi l-a dat si mie. de atunci am simtit ca celine are ceva special.

in 2002, cand a scos a new day has come, n-am vrut sa o ascul la inceput pt ca ii placea la sormea(ce proasta am fost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pinch: )

in fine, o prietena mi-a dat un cd cu selectii si pe el era a new day has come. dupa ce am auzit piesa m-am intrebatr cine canta ca e superba si cand am vazut mi-am dat pumnii in cap!!!!!!!!!!!!!! :wacko:

ce greseala facusem!!!!!!!!! de atunci am stiut ca celine va fi preferata mea FOREVER!!!!!!!!! :thumbsup2:

Attached Files

J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Faire partir le noir, disparaître le temps
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...

Posted Image
Posted Image

View all Bucharest events at Eventful

Obst

Obst

Celine Enthusiast

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,285 posts
Sunt sigur ca mai sunt si alte povesti minunate despre primul vostru contact cu Celine... am readus topicul in top sa va reamintesc de el.
Eu mai vreau sa mai citesc povesti nemurioare despre Celine si voi.Si cred ca mai sunt fani,nu-i asa?
Posted Image

celdy

celdy

Celine Fanatic

• Members
  • PipPipPip
    • Member ID: 4,992
  • 322 posts
cu siguranta mai exista fani  :D
  si eu ma numar printre ei. ma bucur enorm ca ma dat de acest forum  :clap:
  primul contact cu Celine...pai...nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere. am vazut-o + auzit-o pt prima oara la televizor cu melodia Pour que tu m'aime ancore. pe atunci insa nu intelegeam o boaba franceza si nu pricepeam de ce da  foc la papusi si  umbla desculta pe strada. al doilea contact a fost prin Beauty and the Beast. nici atunci nu mi-a placut pt ca pe caseta mea video se auzea vocea actritei care juca in Verdict crima ( care pe atunci imi placea foarte mult si acum nici nu-mi mai amintesc numele) si m-am suparat ca i-a furat melodia  :) . melodia cu care m-a cucerit a fost My heart will go on, iar de atunci am cautat peste tot orice era cantat de ea. primul cd pe care mi l-am luat a fost cu ea, iar in acea perioada i-am disperat pe ai mei. ajunsesera sa nu o mai suporte nici pe ea nici pe mine. acum m-am mai potolit, insa nu foarte tare :lmao:
  cam asta e povestea mea
   :bye1:

DjCeline

DjCeline

unintended

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,435 posts
OFF TOPIC: howdy there...  :flowers:
bun venit  in primul rand :clap:  si te invitam sa ni te prezinti :msn-wink:  avem in sectiunea off-topic un topic special pentru acest lucru  :bye1:
Posted Image

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
    • Member ID: 2,234
  • 723 posts
  • Born: 1983
Ei bine... mie mi-au placut melodiile lui Celine de cand ma stiu...  :blushing: Asteptam cu nerabdare sa fie puse la petreceri... insa fan-fanatic :) am devenit in 1997 cand am cumparat primul album Let's talk about love.. de atunci nu mi-a scapat niciunul... din cele care se gasesc pe la noi

Teodora

Teodora

Celine Addict

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,883 posts

Alexa, on Dec 6 2005, 06:07 PM, said:

Ei bine... mie mi-au placut melodiile lui Celine de cand ma stiu...  :blushing: Asteptam cu nerabdare sa fie puse la petreceri... insa fan-fanatic :) am devenit in 1997 cand am cumparat primul album Let's talk about love.. de atunci nu mi-a scapat niciunul... din cele care se gasesc pe la noi

<{POST_SNAPBACK}>

Hey! Am tras ceva de la tine pe mIRC  :)
Si cu putina rabdare, sa stii ca in Bucuresti poti gasi toate albumele ei din 88 pana azi (adica chiar si Incognito), dar fara On ne change pas... Cel putin eu nu l-am vazut inca, dar o sa apara cu siguranta la un moment dat.  :msn-wink:

Koolan

Koolan

Chesternut

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Member ID: 1
  • 20,249 posts
  • Local time: 07:02 PM
  • Country: US
Howdy Alexa, see you on irc :bye:

Posted Image

Please support the forum by ordering through our Amazon.com referral link below.

Click here to go to the Amazon homepage.

Make use of the View New Content on top right of forum.
Click on REPORT to report any questionable posts.

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
  • 723 posts
howdy Koolan!
Teodora... hm... inseamna ca n-am cautat in toate magazinele posibile... cel putin Incognito nu l-am vz :( Cele oficiale, incepand cu Unison , le am pe toate! Din celelalte, am gasit Les Premieres annees si mai am si "C'est pour toi" - dublu-cd, din 1998 produs in Danemarca... si ce am mai vz, 'Mon ami', dar inca nu-l am
DVD-uri am gasit "The colour of my love" si "All the way...". Doar atat... mai stie cineva de altele si unde anume se gasesc?.. in Bucuresti ma refer

Alexa

Alexa

Celine Freak

• Members
  • PipPipPipPip
  • 723 posts
De fapt... n-am gandit cand am scris.. :blushing:  Albume care nu le-am gasit: A new day...Live in Las Vegas, si bineinteles, cum ai zis si tu, Teo, On ne change pas

Teodora

Teodora

Celine Addict

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,883 posts
Mai stiu ca A New Day...Live in Las Vegas era la un moment dat asta vara. Ciudat e faptul ca l-am vazut intai in Constanta si pe urma aici. Dar ia timp sa stii sa le aduni pe toate. Nu le gasesti pe toate odata. Tre sa ai rabdare. Luna asta gasesti ceva, luna viitoare altceva... Trebuie sa te duci din cand in cand prin magazine sa vezi. La un moment dat acum cativa ani era si DVD-ul Au Coeur du Stade. Din pacate nu aveam DVD player atunci si nu l-am luat si nici nu l-am mai vazut... :( Poate intr-o zi...
A mai fost cineva prin magazine in ultimele 2 saptamani? Eu zic ca ar trebui sa apara si la noi varianta simpla (cu 2 CD-uri) a On ne change pas. Sincer nu inteleg ce s-a intamplat in ultimul timp cu albumele ei... Inainte apareau la o luna o luna juma' si in Romania, dar de la A New Day.... Live in Las Vegas incoace... Cred ca ar trebui sa "discutam" cu Media Services, astia care distribuie albumele scoase de Sony/BMG ;)

blue_eyes

blue_eyes

Celine Fanatic

• Members
  • PipPipPip
    • Member ID: 5,362
  • 212 posts
  • Local time: 05:02 PM
Fan adevarat sunt din anul 1998 de cand am auzit si am vazut pt.prima data "My heart will go on"...cand am vazut-o pentru prima oara mi-am zis:"Cine este femeia asta?"...De fiecare data cand o vedeam la tv.pentru k atunci nu aveam nici macar un casetofon eram extrem de fericita.Ziceam k e o noua stea nascuta pentru noi toti cei care o iubim...Si atunci i-am zis la taica-meu sa imi ia un casetofon k sa pot sa o ascult zilnic si tot in ziua aceea mi-a luat si primul ei album in franceza...bine, pentru mine era primul :lmao: nu pentru ea.Dar de fapt eu o stiam de mai demult pe CELINE doar atat k nu am vazut-o niciodata la tv.O auzeam pe la posturile de radio,prin vecini si ma tot intrebam cine e femeia asta cu o voce atat de angelica...Tin minte k aveam vreo 4 ani sau 6,nu mai stiu exact,eram cu familia acasa si urmaream ceva emisiune nush exact ce...cred k erau premiile si tatal meu repeta din cinci in cinci minute k trebuie sa intre pe scena si favorita lui :lmao: .Eu nu stiam pe vremea aceea ce si cum...Eram in bucatarie cu mama mea,iar el era in camera cand il aud dintr-o data:"Haideti repede sa o vedeti!"Am dat fuga in camera sa vad despre cine era vb.si bineinteles k era vb de Celine...Atata o laudat-o...k e cea mai buna,cea mai frumoasa,ca e singura artista care canta din tot sufletul...Deci e o mostenire din familie :lmao: Cred k v-am plictisit destul cu povestea mea :lmao: dar cert e faptul k pt.mine este si va ramane cea mai buna artista din lume...Va pupik pe toti fanii.....!!!! :D

Attached Files

raluca

raluca

mais qui peut dire qu'il peut vivre sans amour, qui?

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPipPipPip
    • Member ID: 2,456
  • 3,231 posts
  • Born: 1989

blue_eyes, on Mar 1 2006, 08:23 PM, said:

Fan adevarat sunt din anul 1998 de cand am auzit si am vazut pt.prima data "My heart will go on"...cand am vazut-o pentru prima oara mi-am zis:"Cine este femeia asta?"...De fiecare data cand o vedeam la tv.pentru k atunci nu aveam nici macar un casetofon eram extrem de fericita.Ziceam k e o noua stea nascuta pentru noi toti cei care o iubim...Si atunci i-am zis la taica-meu sa imi ia un casetofon k sa pot sa o ascult zilnic si tot in ziua aceea mi-a luat si primul ei album in franceza...bine, pentru mine era primul :lmao: nu pentru ea.Dar de fapt eu o stiam de mai demult pe CELINE doar atat k nu am vazut-o niciodata la tv.O auzeam pe la posturile de radio,prin vecini si ma tot intrebam cine e femeia asta cu o voce atat de angelica...Tin minte k aveam vreo 4 ani sau 6,nu mai stiu exact,eram cu familia acasa si urmaream ceva emisiune nush exact ce...cred k erau premiile si tatal meu repeta din cinci in cinci minute k trebuie sa intre pe scena si favorita lui :lmao: .Eu nu stiam pe vremea aceea ce si cum...Eram in bucatarie cu mama mea,iar el era in camera cand il aud dintr-o data:"Haideti repede sa o vedeti!"Am dat fuga in camera sa vad despre cine era vb.si bineinteles k era vb de Celine...Atata o laudat-o...k e cea mai buna,cea mai frumoasa,ca e singura artista care canta din tot sufletul...Deci e o mostenire din familie :lmao: Cred k v-am plictisit destul cu povestea mea :lmao: dar cert e faptul k pt.mine este si va ramane cea mai buna artista din lume...Va pupik pe toti fanii.....!!!! :D

<{POST_SNAPBACK}>

wow cat de misto! :w00t: asd vrea ca macar unul din membrii familiei mele sa fie fan :ermm:
J'aimerais tant savoir
Souffler comme le vent
Sur ton doux visage
Faire partir le noir, disparaître le temps
Casser les nuages
Parler même tout bas
Juste pout toi et moi
De petits riens
Mais là-bas
Au loin, tu nages...

Posted Image
Posted Image

View all Bucharest events at Eventful

dark_angel

dark_angel

Celine Enthusiast

• Channel Addicts
  • PipPipPipPipPip
    • Member ID: 1,591
  • 1,529 posts

blue_eyes, on Mar 1 2006, 01:23 PM, said:

<{POST_SNAPBACK}>

cat de misto ^_^ si la mine e mostenire de familie...de la mama :)

DjCeline

DjCeline

unintended

• Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,435 posts
foarte frumos...si parintzilor mei le place dar nu sunt...fani :P
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic has been visited by 0 user(s)

Administrators: Koolan & Bellamy