A gdyby tak dogadać się z Koolanem i zapytać czy byłaby możliwość zainstalowania na forum polskiej wersji językowej, byłoby bardzo przyjemnie. Możliwe, że takiej wersji może nie być i trzeba będzie wszystko przetłumaczyć. Wspólnymi siłami by się udało. Co wy na to?
Welcome to Celine Dion Forum
![]() |
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
POLSKA WERSJA FORUMco wy na to?
Started by
Attendais
, Dec 09 2006 03:56 AM
Posted 09 December 2006 - 03:56 AM
HEj!
A gdyby tak dogadać się z Koolanem i zapytać czy byłaby możliwość zainstalowania na forum polskiej wersji językowej, byłoby bardzo przyjemnie. Możliwe, że takiej wersji może nie być i trzeba będzie wszystko przetłumaczyć. Wspólnymi siłami by się udało. Co wy na to?

"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes"
Posted 09 December 2006 - 04:07 PM
Jak powstało Forum to probowaliśmy juz polskiej wersji ale cos było nie tak.
Ale moge sie jeszcze raz zapytac czy da sie inna wersje zainstalowac
Ale moge sie jeszcze raz zapytac czy da sie inna wersje zainstalowac
Posted 10 December 2006 - 08:22 AM
taizo, on Dec 9 2006, 10:56 AM, said:
HEj!
no to super by było, ja tez moge zapytac

"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes"
Posted 10 December 2006 - 09:37 AM
Niestety nie będzie polskiej wersji ....
Posted 10 December 2006 - 03:24 PM
Posted 07 April 2008 - 01:20 PM
Chciałem zakomunikować, iz polska wersja jest dostępna. Nalezy wybrać język polski.
Jednak czy wam tez wyświetlają się niepoprawnie niektóre znaki?
Jednak czy wam tez wyświetlają się niepoprawnie niektóre znaki?

Posted 08 April 2008 - 03:33 AM
u mnie nie ma ę a zamiast tego jest e z francuskim akcentem u góry, zamias ź wyświetla się zanczek 1/4 i, zamiast ż jest odwrócony pytajnik, a zamoast ś jakis znaczek,ą wyświetla się jako plus minu, ale i tak jest fajnie

Berlin - GERMANY - Waldbuhne - June 12, 2008
Kraków - POLAND - Błonia Park - June 28, 2008
Posted 08 April 2008 - 04:40 AM
Ale po co Wam polska wersja? Przecież zwroty typu add reply czy more options nie są jakieś bardzo skomplikowane i chyba każdy je rozumie
Posted 08 April 2008 - 08:04 AM
Dododominiko 
Tutaj chodzi o sama ideę! Dlaczego niemiec albo chińczyk ma mieć swój narodowy język a ja mam nie mieć?
Hehe
Tutaj chodzi o sama ideę! Dlaczego niemiec albo chińczyk ma mieć swój narodowy język a ja mam nie mieć?
Hehe

Posted 08 April 2008 - 09:16 AM
No to jeśli Niemiec i Chińczyk mają swój język to powinien być i Polski!
hehe
a tak ogólnie mnie nie przeszkadza angielski ale oczywiście pomysł popieram:)
hehe
Posted 14 May 2008 - 03:27 AM
Mi też angielski nie przeszkadza, bo to nie jest trudny język... ale po polsku mówi ponad 40 mln ludzi. Dlatego poprosiłem o język polski adminów 
Wiem, że są błędy w wyświetlaniu znaków. Naprawi się to niebawem!
Wiem, że są błędy w wyświetlaniu znaków. Naprawi się to niebawem!

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top