Hej. Ostatnio mam troszkę wolnego czasu (właśnie skończyłam sesję ) i troszkę sie obijam przed telewizorem. POonieważ nasza kochana telewizja serwuje wiele powtórek to często puszczają seriale za którymi przepadałam w młodości (dziwnie to brzmi ).
W związku z tym mam pytanie:
Jakie seriale lubiliście kilka lat temu? Jakie dziś się wam podobają?
Szczególnie uwzględnijcie tzw. seriale kryminalne
Pozdrawiam
Welcome to Celine Dion Forum
Welcome to Celine Dion Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of Celine Dion Forum by signing in or creating an account.
|
0
Ulubione seriale
Started by
cdfan
, Feb 01 2006 06:08 AM
Posted 01 February 2006 - 06:08 AM
Posted 02 February 2006 - 01:33 AM
z seriali kryminalnych to lubilem oglądać Kojaka
a z innych seriali to szczególnie lubilem Robin Hooda. Chyba w reżyserii Johna Carpentera, ale pewny nie jestem. Muzyka to napewno Clannad
a z innych seriali to szczególnie lubilem Robin Hooda. Chyba w reżyserii Johna Carpentera, ale pewny nie jestem. Muzyka to napewno Clannad
Posted 02 February 2006 - 02:57 AM
Z seriali kryminalnych lubie ogladac Kryminalne zagadki Las Vegas, Cold case i Monka.
Natomiast z tych, ktore jeszcze nie sa emitowane u nas w Polsce to uwielbiam: Veronica Mars i Bones.
Inne seriale, ktore ogladam to: Desperate housewives, Grey's Anatomy, Medium, The O.C., One tree hill, Four kings, Invasion, Supernatural. To by było na tyle ...
Aha. Polecam jeszcze The 4400
Natomiast z tych, ktore jeszcze nie sa emitowane u nas w Polsce to uwielbiam: Veronica Mars i Bones.
Inne seriale, ktore ogladam to: Desperate housewives, Grey's Anatomy, Medium, The O.C., One tree hill, Four kings, Invasion, Supernatural. To by było na tyle ...
Aha. Polecam jeszcze The 4400
Posted 02 February 2006 - 06:56 AM
zapomnialem napisać, ze bylem wielkim fanem "Policjantów z Miami"
Posted 15 February 2006 - 08:25 AM
lucass, on Feb 2 2006, 08:33 AM, said:
z seriali kryminalnych to lubilem oglądać Kojaka
Aha. Też lubiłam Robin Hooda w tej wersji. Muzyka świetnie pasowała do filmu, a film miał troszkę taki magiczny klimat...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users