|
|
  |
Poezii ad-hoc! |
|
|
|
|
Apr 16 2006, 04:45 PM
|

unintended

Group: Moderators
User's local time: Sep 9 2010, 04:07 PM
From: Romania
Skin: Taking Chances
Member No.: 1,144
Gender/Sexe: 
1988
Romania
IRC Nick: DjCeline
|
aici voi pune toate poeziile pe care le incropim la topicul deschis de Andreea. cum prima poezie e gata...here it is
Lacrimi nestinse
Pierdut in propria singuratate, Pierdut printre oameni straini, Privesc in gol spre departare Si-mi alin sufletul de chin...
Pierdut in iubiri nestiute Te-ai ratacit prin destin Mereu privesti in zare, Sperand c-am sa revin
Dar a ma-ntoarce eu nu pot Caci in zadar incerc a evada Din nicaieri, dar caut un loc Sa-mi odihnesc nelinistea...
Dar tu nu vii, iubire trista Sa-mi alungi negrele suspine - Cu ochii tai, intorsi spre mine, Mereu cu inima deschisa...
Pierdut in vise desarte Tu ai apus in mintea mea Sa te uit , o doamne , as vrea Si sa deschid o alta carte
autori:celindi, raluca, songbird, raluchi

|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 17 2006, 08:10 AM
|

j'aimerais tant savoir souffler comme le vent...

Group: Channel Addicts
From: Zalau, Romania
Member No.: 2,456
Gender/Sexe: 
1989
romania
|

J'aimerais tant savoir Souffler comme le vent Sur ton doux visage Faire partir le noir, disparaître le temps Casser les nuages Parler même tout bas Juste pout toi et moi De petits riens Mais là-bas Au loin, tu nages...
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 17 2006, 04:08 PM
|

unintended

Gender/Sexe: 
1988
Romania
|
Geneza unui zambet
Viatza , un ocean de intrebari Un univers de sentimente Viatza, daruita deplin Doar celui care mai crede
Zambetul ce naste-un rasarit Ne lumineaza drumul Si din adanc nemarginit Speranta ni se naste.
Cand ratacit alergi spre mare In cautarea unei stele Simti toate bucuriile vietii Chiar si-n umbra clipei grele
Cand simti ca totul se cearta cu sine Inchide-ti privrea si cauta in tine Indreapta-ti pasii catre soare Intinde mana si atinge-o raza.
Trimite un gand catre stele Si astrul stapan printre ele Cu o simpla stralucire Iti va aduce mantuire
autori:raluchi, songbird, DjCeline, celindi, raluca, dark_angel

|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 19 2006, 05:54 AM
|

unintended

Gender/Sexe: 
1988
Romania
|
Pe aripi de visMireasma dulce-a primaverii Ma mangaie usor Sa nu uitam cumva de noi, De gustul mangaierii
Imbratisata de cocori Plutesc deasupra cerului Pierdute printe nori Sunt ramasitele visului
Purtata de un vant strain M-am regasit in zbor divin Si-o mana intinsa-n iubire Trezeste in mine uimire
Rad , plang , simt ca traiesc Te iau in bratze, si pe urma ma ... trezesc Mireasma ta ma inconjoara Inchid ochii si te simt din nou...
Si-n umbra ta misterioasa Ne pierdem in aripi de zbor Plutim spre o lume frumoasa Lasand adierile sa ne duca unde vorautori:raluchi, songbird, raluca, dark_angel, celindi, DjCelinece ritm avem....curand cred k scoatem album de versuri (IMG: http://www.celinedionforum.com/style_emoticons/default/tongue.gif)

|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 21 2006, 02:47 AM
|

unintended

Gender/Sexe: 
1988
Romania
|
Incertitudine
Ploaia ne plange tristetea Si vantul ne canta uitarea O lacrima ne uda calea Iar norii acopera zarea
Cuprinsi in valuri de-amor Ne scufundam iar in iertare Ne razvratim, copii cu glasuri care mor In clipe calatoare
Si inchinam sufletele pierdute Pe alei ratacite in pustiu Deschid portile acestei redute Si-mbratisez cerul-argintiu
Visez ca sunt pasare-n zbor nestiut Dar cand ma trezesc viata mea a trecut Si aripile-mi frante le adun Culeg de jos numai cenusa, numai scrum
Singura mea speranta e sa renasc Ca o pasare Pheonix din aceasta cenusa Sa ma eliberez si sa cant Ca am aflat cine sunt
autori: dark_angel, DjCeline, raluca, songbird, raluchi

|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 21 2006, 02:37 PM
|

Celine Fanatic

Group: Members
User's local time: Sep 9 2010, 03:07 PM
Member No.: 6,285
Gender/Sexe: 
Lichtenstein
|
Minunate poezii DJ. Si unde zice'ai ca sunt 'fabricate'? raspuns: chiar aici....http://www.celinedionforum.com/Latura-noas...ica-t13892.html
This post has been edited by DjCeline: Apr 21 2006, 03:20 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 26 2006, 11:57 AM
|

unintended

Gender/Sexe: 
1988
Romania
|
Retoric ma intorc catre mine
De ce avem parte de hotie si minciuna, Iar vorbele sunt numai spuma? De ce acoperim mereu soarele cu nori, Iar fericirea ne-o udam cu ploi?
De ce unii accepta ura si tradarea, Si-si arunca in abis visarea? De ce in prefacatorie se inconjoara, Iar pe cei dragi cu nepasare ii doboara?
De ce oare uitam ce-nseamna a visa Si trecutul incercam a il uita? De ce inchidem ochii si refuzam a vedea Binele cu care viata trista putem schimba?
De ce s-a stins lumina din sufletul nostru Si am ucis speranta ca pe un monstru? De ce nu intelgem ca doar ea ramane, Cand orice stea din viata-n cer apune?
Si de ce atatea intrebari Cu raspunsuri pierdute in zari? In noi se afla dezlegarea Si trebuie sa-i simtim chemarea
autori:raluchi, DjCeline, raluca, dark_angel, celindi
This post has been edited by DjCeline: Apr 26 2006, 11:58 AM

|
|
|
|
|
|
|
|
May 11 2006, 02:01 PM
|

Celine Enthusiast

User's local time: Sep 9 2010, 02:07 PM
From: Bern, Schweiz
Member No.: 586
Gender/Sexe: 
1985
Switzerland
|
Ce s-a intamplat cu poeziile? De ce nu mai vin? Mai vreau!

|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 6 2006, 01:48 PM
|

Celine Enthusiast

User's local time: Sep 9 2010, 02:07 PM
From: Bern, Schweiz
Member No.: 586
Gender/Sexe: 
1985
Switzerland
|
Hei lume avem un nou venit. Felicitari pentru ca te-ai alaturat noua Redfox, bine ai venit si sper sa ne mai vedem. Nu e chiar locul potrivit pentru introduceri si primiri dar ma bucur sincer.
Poezia e minunata. Astept cu nerabdare sa mai citesc. Salut..Claus

|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2006, 02:00 AM
|

Celine Enthusiast

Skin: Lavendar
Member No.: 413
Gender/Sexe: 
1987
Romania
IRC Nick: celindi
|
QUOTE(Redfox @ Nov 5 2006, 08:58 PM) Poemul Dureri (partea I ) In viata mea ca o stea ai aparut, O stea nemuritoare, si apoi ai disparut. Dar sclipire ei va ramine-n minte mea, Ca un far in fata navigatorului, deapurure. Lacrimile nu-si au rostul, Dar vei ramine-n inima mea. Dragostea-i dat pentru tot omul, Dar in bataia vintului, e un fulg de nea. In alb , imi imbrac negrul suflet, Dar sunt tradat de al meu chip. Iar glasul mi se preschimba-n vaiet, Ma uit in oglinda si ma apuc sa tip. O viata pentru tine a-si da, Nu mai pentru mine sa fii, Iubire ca a mea nu-i alta, Asi vrea sa fim ca doi copii. Cred ca ar trebui sa citesti cu atentie ce scrie la inceputul threadului. Aici e vorba de poezii scise in comun de toti membrii forumului (care au vrut sa participe (IMG: http://www.celinedionforum.com/style_emoticons/default/tongue.gif) ) in acest thread: http://www.celinedionforum.com/Latura-noas...ica-t13892.htmlPentru poezii personale mergi aici: http://www.celinedionforum.com/-t7438.html (cred ca este destul de relevant numele (IMG: http://www.celinedionforum.com/style_emoticons/default/wink.gif) ) De asemenea te asteptam cu o mica introducere aici: http://www.celinedionforum.com/Bine-ati-ve...nd33-t3172.htmlDJ te rog frumos sa muti posturile amandoua unde trebuie (IMG: http://www.celinedionforum.com/style_emoticons/default/wink.gif)

|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 9 2006, 03:23 PM
|

unintended

Gender/Sexe: 
1988
Romania
|

|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 3 2007, 10:41 AM
|
Celine Obsessed

From: Bucuresti
Member No.: 2,065
Gender/Sexe: 
1988
Romania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2007, 03:01 PM
|

unintended

Gender/Sexe: 
1988
Romania
|
Indrumari
O stea se stinge pe cer Si cu ea zboara si gandul meu, Ma prefac in umbra, zbor, Plutesc asemeni unui zmeu.
Durerea usor se asterne Sub aripile-mi ostenite, Tamplele-mi de suferinta Pier sub cea mai apriga sentinta...
La fel cum omenirea-odat Cadea din Rai intr-un pacat, La fel...Soarele si Luna Platesc acelasi pret dintotdeauna.
Miracolul se naste-atunci Cand sufletele toate se-aduna, Eliberand noaptea de naluci Ce-au creat din vis furtuna...
E glasul ce trezeste-n tine Speranta, parfum de iubire Glasul ce te-nvata sa traiesti Si pururi sa-nveti sa iubesti
autori: celindi, raluca, dark_angel, alextrusca
Ploaie de ganduri
Imi place sa privesc afara Sa simt cum soarele coboara Pe umeri si pe fata Sa simt calda-i dulceata
Privesc iarba cum creste Si clipa-n aer se topeste Aud vantul cantand Iar sufletu-i raspunde tremurand
Melancolia ma apasa Pe umeri-mi goi se asterne Cu fiori ce ploaia-i cerne Si un gol in suflet imi lasa
autori: raluhci, celindi, raluca, dark_angel, DjCeline
This post has been edited by DjCeline: Sep 8 2007, 03:05 PM

|
|
|
|
|
|
|
|
Jun 11 2008, 09:12 AM
|

Member

From: Brasov - Romania
Member No.: 19,610
Gender/Sexe: 
1988
Romania
IRC Nick: Lavy
|

You gave me wings and made me fly You touched my hand I could touch the sky I lost my faith, you gave it back to me You said no star was out of reach You stood by me and I stood tall I had your love I had it all.
|
|
|
|
|
|
|
  |
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|